Wie is goedkopevliegtuigtickets.be en is de website aangesloten bij IATA?

Wanneer je vliegtickets boekt via Goedkopevliegtuigtickets.be dan boek je jouw tickets bij CWT. Goedkopevliegtuigtickets.be is een commerciële handelsnaam gebruikt door CWT BELGIUM BVBA.
CWT Belgium SPRL /BVBA (CWT)
Maatschappelijke zetel: Kanselarijstraat, 17A
1000 Brussel
BRW: BE 0417 290 040
Ondernemingsnummer (kruispuntbank): 0417.290.040
RPR Brussel

Licentie gegevens: lic. A1028 (Cocof)

CWT handelt steeds als reisbemiddelaar tussen de reiziger en de leverancier van verleende diensten en kan alleen aansprakelijk worden gesteld voor de goede uitvoering van het contract, overeenkomstig de verwachtingen die de reiziger op grond van het contract tot reisbemiddeling redelijkerwijs mag hebben.CWT kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, vertragingen, verlies of diefstal van bezittingen of bagage, onregelmatigheden of speciale gebeurtenissen van welke aard ook, die zich zouden voordoen tijdens de uitvoering van de voorziene diensten.

CWT is verzekerd tegen financieel onvermogen bij MS Amlin.

Je betaalt voor jouw vliegtickets rechtstreeks (per Bancontact/MrCash, iDeal, Maestro, Belfius, ING Homepay of creditcard) aan CWT. CWT geeft de tickets uit en onderhoudt tevens alle contacten met de klant, per e-mail reservaties@goedkopevliegtuigtickets.be . Alle vliegticket reservaties vallen onder de garanties van CWT. CWT is aangesloten bij alle toepasselijke branche organisaties zoals de Belgian Travel Organization en IATA.

Top