100% ALL-IN AUTOHUURPRIJZEN

De beste huurwagens wereldwijd. Echte all-in prijzen. Gratis flexservice

Boek nu uw huurauto en profiteer van gratis Flexservice: Een reservering wijzigen is altijd gratis bij Sunny Cars. En annuleren nu ook! Met de Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang annuleren, zonder een reden op te geven. Flexibeler kan niet!

Sunnycars autohuur, alles inclusief, geen lokale toeslagen of betalingen

Gewoon de beste wagenhuur

De jonge huurwagen vloot bestaat uit vrijwel nieuwe auto’s, zo rijdt je veilig in je eigen wagen naar de mooiste bestemmingen. De lage prijzen die je bij ons te zien krijgt, zijn ook de tarieven die je daadwerkelijk betaalt! “All-in” dus zonder lokale bijbetalingen (dit komt nog veel voor bij wagenhuur).

Dit betekent dat alle kilometers zijn inbegrepen. Ook ben je verzekerd tegen diefstal en alle schades waaronder ook dekking glas-banden-bodem en dakschade. De glasschade verzekering is uniek en bij de meeste andere wagenverhuurders niet inbegrepen. Een WA extra is inbegrepen tot €7.5 miljoen en er geldt geen eigen risico. Bij de meeste concurrenten moet je het eigen risico apart bijverzekeren waardoor de uiteindelijke huurprijs tot wel dubbel zo hoog wordt.


Let goed op als je onze prijzen vergelijkt met andere aanbieders. Bij veel verhuurbedrijven worden allerlei aparte toeslagen berekend bovenop de basisprijs en betaal je ter plaatste uiteindelijk veel meer voor je huurwagen. Bij ons zie je meteen de totaalprijs. Wij rekenen geen dossier- of reservatiekosten aan voor wagenhuur en ook wijzigingen kun je gratis op ieder moment doen.
Huurauto boeken

Geen gedoe ter plaatse

Samen met onze partner Sunny Cars bieden wij huurwagens aan over de hele wereld, in meer dan 110 landen. Je betaalt een lage all-in prijs waarbij echt alles is inbegrepen. Dat betekent dat ook alle verzekeringen zijn inbegrepen (zelfs tegen bodem- en dakschade en ruitbreuk), er is geen enkel eigen risico van toepassing en dus ook geen gedoe ter plaatse met allerlei extra (dure) betalingen. Dat is nou veilig huren zonder zorgen!

Top