OVER ONS

Goedkopevliegtuigtickets.be, de allerbeste vliegtickets!

Wanneer je vliegtickets boekt via Goedkopevliegtuigtickets.be dan boek je jouw tickets via bemiddeling door CWT. Goedkopevliegtuigtickets.be is een commerciële handelsnaam gebruikt door CWT. CWT is een van de grootste en oudste reisbedrijven ter wereld, opgericht in 1872. CWT is verzekerd tegen insolventie bij MS Amlin. Je boekt dus vertrouwd.

CWT Belgium SRL/BV
Maatschappelijke zetel:
Spaces – Manhattan Center
Bolwerklaan 21 box 5
1210 Brussel

BRW: BE 0417 290 040
Ondernemingsnummer (Kruispuntbank van Ondernemingen): 0417.290.040
RPR Brussel
Licentie gegevens: lic. A1028 (Cocof)

CWT Nederland
De Entree 159
Oval Tower
1101 HE Amsterdam, Nederland
Goedkopevliegtuigtickets.be, een activiteit van CWT
 • Onze e-maildesk is 7 dagen in de week geopend, van 09:00-23:00. Via onze Belgische Servicedesk ontvang je supersnel reactie op alle vragen. Om alle vragen en serviceverzoeken zo snel mogelijk te verwerken zijn wij alleen per e-mail bereikbaar. Probeer het zelf en ervaar onze service.
 • Goedkope vliegtickets vertrouwd online boeken
 • Je boekt via bemiddeling door CWT, gevestigd te Brussel en te Diemen, een van de grootste reisbedrijven ter wereld
 • Geen ticketfees of airline fees! Gewoon echt een lage eindprijs.
 • CWT Belgium is verzekerd tegen insolventie bij MS Amlin en lid van IATA
 • Vergelijk en boek alle lijnvluchten en prijsvechters
 • Betalen zonder extra kosten met MrCash, Maestro, Online Banking, Creditcard of iDeal
 • Binnen 5 minuten ontvang je je bevestiging.
  E-tickets kun je binnen 24 uur zelf uitprinten

CWT handelt steeds als reisbemiddelaar tussen de reiziger en de leverancier van verleende diensten en kan alleen aansprakelijk worden gesteld voor de goede uitvoering van het contract, overeenkomstig de verwachtingen die de reiziger op grond van het contract tot reisbemiddeling redelijkerwijs mag hebben.

CWT kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, vertragingen, verlies of diefstal van bezittingen of bagage, onregelmatigheden, faillissementen van leveranciers/ airlines of overige speciale gebeurtenissen van welke aard ook, die zich zouden voordoen tijdens de uitvoering van de voorziene diensten.

CWT is verzekerd tegen financieel onvermogen bij MS AMlin. Meer lezen over MS Amlin? Klik dan hier.

Je betaalt voor jouw vliegtickets rechtstreeks (per Bancontact/MrCash, iDeal of creditcard) aan CWT waarna de betaling direct aan de airline wordt gedaan. CWT geeft lijnvluchttickets uit en onderhoudt tevens alle contacten met de klant, per e-mail reservaties@goedkopevliegtuigtickets.be.

 • Bullet Icon

  Alle airlines

  Op Goedkopevliegtuigtickets.be vergelijk je alle goedkope vliegtickets aan de laagste prijzen, lijnvluchten en prijsvechters.

 • Bullet Icon

  Dossierkosten

  Lage dossierkosten: vanaf slechts € 19,50 per persoon (maximaal €35 per dossier). Vergelijk de tarieven gerust met anderen.

 • Bullet Icon

  Boek kort voor vertrek

  Wij doen niet lastig als je op het laatste moment op reis gaat. Je kunt online boeken tot uiterlijk 48 uur voor vertrek.

 • Bullet Icon

  All-in prijzen

  De hotel- en wagenhuur tarieven van Booking.com en Sunnycars zijn all-in en …… je betaalt zowel jouw hotel als de huurwagen pas ter plaatse.

 • Bullet Icon

  Geen verborgen kosten

  Duidelijke prijzen van alle airlines, altijd op basis van de beste beschikbaarheid en vluchten van alle airlines.

 • Bullet Icon

  Betalen zonder toeslag

  Je kunt bij CWT jouw vliegtickets gratis betalen met alle betaalvormen zoals Bancontact, Maestro, kredietkaart, Belfius en meer!

Veilig & betrouwbaar

 • We zijn steeds bereikbaar via de website en per e-mail.
 • Goedkopevliegtuigtickets.be is een domein en merknaam die door CWT wordt gebruikt. Het betaalproces op Goedkopevliegtuigtickets.be is volledig beveiligd door Ingenico en GlobalSign.

Betrouwbaarheid gegarandeerd

CWT is al tientallen jaren actief in de reisbranche en heeft vestigingen in 150 landen! Met recht een ‘global player’ dus met een enorme inkoopkracht. Jouw reis is in goede handen!

Heb jij vragen of opmerkingen voor Goedkopevliegtuigtickets.be?
Stuur ons een email

Top