Over ons

Goedkopevliegtuigtickets.be, de allerbeste vliegtickets!

Wanneer je vliegtickets boekt via Goedkopevliegtuigtickets.be dan boek je jouw tickets bij CWT (de nieuwe officiële naam van Carlson Wagonlit Travel). Goedkopevliegtuigtickets.be is een commerciële handelsnaam gebruikt door CWT. CWT is een van de grootste en oudste reisbedrijven ter wereld, opgericht in 1872. CWT is uiteraard lid van het Garantiefonds Reizen in Belgie en de ANVR in Nederland. Je boekt dus veilig en vertrouwd.

CWT Belgium SPRL /BVBA
Maatschappelijke zetel:
Kanselarijstraat, 17A
1000 Brussel
BRW: BE 0417 290 040
Ondernemingsnummer (kruispuntbank): 0417.290.040
RPR Brussel

Licentie gegevens: lic. A1028 (Cocof)

CWT
Wisselwerking 58 / Gebouw Apollo
1112 XS Diemen, Nederland
Goedkopevliegtuigtickets.be, een activiteit van CWT
 • Onze e-maildesk is 7 dagen in de week geopend, van 09:00-23:00. Via onze Belgische Servicedesk ontvang je supersnel reactie op alle vragen. Om alle vragen en serviceverzoeken zo snel mogelijk te verwerken zijn wij alleen per e-mail bereikbaar. Probeer het zelf en ervaar onze service.
 • Goedkope vliegtickets veilig online boeken
 • Je boekt bij CWT (de nieuwe officiële naam van Carlson Wagonlit Travel), gevestigd te Brussel en te Diemen, een van de grootste reisbedrijven ter wereld
 • Geen ticketfees of airline fees! Gewoon echt een lage eindprijs.
 • CWT Belgium is lid van oa Garantiefonds Reizen en IATA
 • Vergelijk en boek alle lijnvluchten en prijsvechters
 • Betalen zonder extra kosten met MrCash, Maestro, Online Banking of iDeal. PayPal of Creditcard betaling is ook mogelijk aan een kleine toeslag
 • Binnen 5 minuten ontvang je je bevestiging.
  E-tickets kun je binnen 24 uur zelf uitprinten

CWT handelt steeds als reisbemiddelaar tussen de reiziger en de leverancier van verleende diensten en kan alleen aansprakelijk worden gesteld voor de goede uitvoering van het contract, overeenkomstig de verwachtingen die de reiziger op grond van het contract tot reisbemiddeling redelijkerwijs mag hebben.

CWT kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, vertragingen, verlies of diefstal van bezittingen of bagage, onregelmatigheden of speciale gebeurtenissen van welke aard ook, die zich zouden voordoen tijdens de uitvoering van de voorziene diensten.

CWT is verzekerd tegen financieel onvermogen bij het Garantiefonds Reizen (GFG), Metrologielaan 8 te 1130 Brussel. Meer lezen over het GFG? Klik dan hier.

Je betaalt voor jouw vliegtickets rechtstreeks (per Bancontact/MrCash, iDeal of creditcard) aan CWT. CWT geeft de tickets uit en onderhoudt tevens alle contacten met de klant, per e-mail reservaties@goedkopevliegtuigtickets.be. Alle vliegticket reservaties vallen onder de garanties van CWT.

 • Bullet Icon

  Alle airlines

  Op Goedkopevliegtuigtickets.be vergelijk je alle goedkope vliegtickets aan de laagste prijzen, lijnvluchten en prijsvechters.

 • Bullet Icon

  Dossierkosten

  Op goedkopevliegtuigtickets.be worden lage dossierkosten berekend. Vanaf slechts € 19,50 per persoon (maximaal €35 per dossier). Vergelijk de tarieven gerust met anderen.

 • Bullet Icon

  Boeken tot kort voor vertrek

  Wij doen niet lastig over last-minute boekingen. Je kunt telefonisch boeken tot 24 uur voor vertrek, online tot 48 uur voor vertrek.

 • Bullet Icon

  All-in prijzen

  De hotel- en wagenhuur tarieven van Booking.com en Sunnycars zijn all-in en …… je betaalt zowel jouw hotel als de huurwagen pas ter plaatse.

 • Bullet Icon

  Geen verborgen kosten

  Op Goedkopevliegtuigtickets.be zijn de prijzen duidelijk en eerlijk. Netto ticketprijzen en geen verborgen toeslagen. Dossierkosten vanaf €19,50 per persoon (maximaal €35 per dossier).

 • Bullet Icon

  Betalen zonder toeslag

  Je kunt bij CWT jouw vliegtickets gratis betalen met alle betaalvormen zoals Bancontact, Maestro, kredietkaart, Belfius en meer!

Veilig & betrouwbaar

 • We zijn steeds bereikbaar via de website en per e-mail.
 • Goedkopevliegtuigtickets.be is een domein en merknaam die door CWT wordt gebruikt. Het betaalproces op Goedkopevliegtuigtickets.be is volledig beveiligd door Ingenico en GlobalSign.

Betrouwbaarheid gegarandeerd

CWT is al tientallen jaren actief in de reisbranche en heeft vestigingen in 150 landen! Met recht een ‘global player’ dus met een enorme inkoopkracht. Jouw reis is in goede handen!

Heb jij vragen of opmerkingen voor Goedkopevliegtuigtickets.be?
Stuur ons een email
Top