Contact


BELANGRIJKE INFORMATIE:

Als gevolg van de crisis rondom het Coronavirus (COVID-19) is het uitzonderlijk druk op onze klantenservice afdeling. Hierdoor kan onze reactie langer duren dan normaal. Wij vragen hiervoor uw begrip. Uw vragen en verzoeken worden op volgorde van binnenkomst zo snel als mogelijk beantwoord. U ontvangt altijd bericht! Wij verzoeken u daarom om geen rappel of herinnering te sturen. Enorm bedankt voor uw begrip in deze moeilijke periode, mede namens alle medewerkers van ons serviceteam.

Tip: De luchtvaartmaatschappijen zijn in deze periode niet altijd in staat om zowel de passagier als de reisagent van de actuele vluchtstatus te voorzien. Het is daarom belangrijk dat u de website van de airline bezoekt voor het laatste nieuws omtrent uw boeking en dat u uw boeking daar opvraagt om te zien of uw vluchten reeds zijn geannuleerd. In de bevestiging van uw boeking vindt u uitleg over hoe u uw boeking kunt bekijken op de website van de airline. Als uw vlucht is geannuleerd dan stuurt u ons een bericht op reservaties@goedkopevliegtuigtickets.be en ontvangt u instructies over hoe u moet handelen.

Stuur een bericht

In verband met de grote drukte als gevolg van de COVID-19/coronavirus uitbraak en als gevolg daarvan de continu veranderende situatie in de luchtvaart vragen wij om enig geduld in de verwerking van jouw vragen. Wij beantwoorden alle vragen enkel via e-mail, 7 dagen per week, je ontvangt altijd zo snel mogelijk een reactie.

Wellicht kun je de informatie die je nodig hebt ook vinden in de afdeling Klantenservice.

Als u ons reeds een bericht heeft gestuurd op ons e-mailadres reservaties@goedkopevliegtuigtickets.be dan gelieve het contactformulier niet te gebruiken voor dezelfde vraag! Uw bericht wordt dan reeds in behandeling genomen en spoedig beantwoord.

Naam*

Email adres*

Onderwerp

Jouw bericht

Neem contact op

Contactinformatie

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via e-mail, voor antwoord op al je vragen. Om zoveel mogelijk vragen en reacties te kunnen verwerken en om mondelinge misverstanden te voorkomen is ons serviceteam alleen bereikbaar via e-mail en social media.

Stuur een email E-mail:E: reservaties@goedkopevliegtuigtickets.be
(e-mail berichten worden iedere dag tot 23.00 uur gelezen en beantwoord!)
Twitter adresTwitter: @vlieg_tickets
Facebook fanpaginaFacebook: goedkopevliegtuigtickets

Kan ik jullie ook bellen?

Bij Goedkopevliegtuigtickets.be bieden wij geen telefonische ondersteuning. Dit is een bewuste keuze, zo kunnen we onze klanten sneller en beter van dienst zijn. Je ontvangt altijd snel een uitgebreide reactie van ons. Zonder mondelinge misverstanden, lange telefonische wachttijden of doorschakeling! Stuur ons gerust een bericht, dan zullen we bewijzen dat onze support snel, vriendelijk en behulpzaam is!

Top