Extra tips om er zeker van te zijn dat je de goedkoopste vliegtickets boekt

Voor nog meer informatie kijk je hier: Vliegticket informatie | E-tickets | Wie zijn wij
 1. Boek zo vroeg mogelijk

  Boek je vliegtuigtickets vroeg. Meestal geldt; hoe eerder je boekt, des te lager de prijs die je betaalt. Op een enkele promotie na ben je dan zeker van je zetel aan de laagste prijs.

 2. Blijf een paar nachten weg

  Blijf minimaal 2 nachten of een weekend nacht op je plek van bestemming. Als je op 1 dag heen en terug vliegt vlieg je aan de hogere prijzen. Het kan dus lonen om een paar nachten weg te blijven.

 3. Vergelijk alle maatschappijen, ook lowcost airlines

  Vergelijk de vliegtickets van alle maatschappijen, heb je al een airline in gedachten? Dan loont het toch om nog even de vliegtarieven van andere maatschappijen te vergelijken. Dit gebeurt automatisch voor je als je een zoekopdracht doet in de zoekmachine.

 4. Let op de totaalprijzen

  Let op verborgen kosten en toeslagen. Goedkopevliegtuigtickets.be berekent geen verborgen kosten en vervelende toeslagen. Kijk hier goed naar als je een vergelijking doet. Voor lijnvluchten zie je direct je vliegticket totaalprijs. Prijsvechters zoals bijvoorbeeld Easyjet en Transavia berekenen wel toeslagen voor bagage. Dit wordt duidelijk aangegeven tijdens het boeken.

 5. Vlieg een dag eerder of later

  Zoek ook eens een dag eerder of later. Dit kan je veel euro’s besparen.

 6. Vergelijk verschillende luchthavens

  Vergelijk de verschillende luchthavens. De zoekmachine zoekt automatisch vanuit Brussels Airport en Charleroi Airport. Maar vanaf Düsseldorf, Eindhoven en Amsterdam kun je soms ook mooi voordelig op reis. Je kunt in de zoekmodule iedere vertrek- en aankomst luchthaven vinden. Zo vergelijk je echt alle goedkoopste vliegtuigtickets.

 7. Lowcost airlines vliegtickets (prijsvechters)

  Kijk ook naar de prijsvechters zoals RyanAir, Easyjet, TUI fly, Thomas Cook Airlines en Vueling. De prijzen lijken vaak laag maar vergis je niet in de bagagetoeslagen, creditcardkosten en check-in fees voor deze airlines. Een lijnvlucht kan soms echt voordeliger uitpakken. Hier kun je zowel prijsvechters als lijnvluchten boeken.

 8. Parkeerkosten

  Vergelijk ook de parkeerkosten van de verschillende luchthavens eens. Ook dat kan je flink voordeel opleveren. Of reis met de trein, veel luchthavens zijn prima bereikbaar met de trein.

Top