De beste huurwagens wereldwijd. Echte all-in prijzen zonder verrassingen!

Huurauto boeken

Geen gedoe ter plaatse

Samen met onze partner Sunny Cars bieden wij huurwagens aan over de hele wereld, in meer dan 110 landen. Je betaalt een lage all-in prijs waarbij echt alles is inbegrepen. Dat betekent dat ook alle verzekeringen zijn inbegrepen (zelfs tegen bodem- en dakschade en ruitbreuk), er is geen enkel eigen risico van toepassing en dus ook geen gedoe ter plaatse met allerlei extra (dure) betalingen. Dat is nou veilig huren zonder zorgen!

Flex Service

Met de flexservice (tijdelijk gratis!) kun je je reservering tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. En je hoeft ons niet uit te leggen waarom. Je zit nergens aan vast en krijgt gewoon je betaling terug. Je hebt hiervoor dus geen aparte annulatieverzekering nodig, dat is optimale flexibiliteit.

Let goed op als je onze prijzen vergelijkt met andere aanbieders. Bij veel verhuurbedrijven worden allerlei aparte toeslagen berekend bovenop de basisprijs en betaal je ter plaatste uiteindelijk veel meer voor je huurwagen. Bij ons zie je meteen de totaalprijs. Wij rekenen geen dossier- of reservatiekosten aan voor wagenhuur en ook wijzigingen kun je gratis op ieder moment doen.
Sunnycars autohuur, alles inclusief, geen lokale toeslagen of betalingen

Gewoon de beste wagenhuur

De jonge huurwagen vloot bestaat uit vrijwel nieuwe auto’s, zo rijdt je veilig in je eigen wagen naar de mooiste bestemmingen. De lage prijzen die je bij ons te zien krijgt, zijn ook de tarieven die je daadwerkelijk betaalt! “All-in” dus zonder lokale bijbetalingen (dit komt nog veel voor bij wagenhuur).

Dit betekent dat alle kilometers zijn inbegrepen. Ook ben je verzekerd tegen diefstal en alle schades waaronder ook dekking glas-banden-bodem en dakschade. De glasschade verzekering is uniek en bij de meeste andere wagenverhuurders niet inbegrepen. Een WA extra is inbegrepen tot €7.5 miljoen en er geldt geen eigen risico. Bij de meeste concurrenten moet je het eigen risico apart bijverzekeren waardoor de uiteindelijke huurprijs tot wel dubbel zo hoog wordt.

Top