Boedapest - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten, zonder (te) lange wachttijden of onnodige stops.

Boedapest vanaf €29

De goedkoopste vliegtickets naar Hongarije

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Boedapest
29!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Goedkope vliegtickets naar Boedapest in onze zoekmachine

Onderstaande tarieven geven een goede indicatie van de prijs die je kunt verwachten in de verschillende periodes. Klik op het tarief om te boeken voor die prijs of doe een zoekopdracht met je eigen reisdata.

fr Charleroi – Boedapest Datum heen: 14/10/2021
Datum terug: 28/10/2021
29 »
fr Charleroi – Boedapest Datum heen: 09/12/2021
Datum terug: 16/12/2021
34 »
fr Charleroi – Boedapest Datum heen: 02/11/2021
Datum terug: 09/11/2021
35 »
fr Charleroi – Boedapest Datum heen: 12/03/2022
Datum terug: 19/03/2022
60 »
u2 Amsterdam – Boedapest Datum heen: 09/12/2021
Datum terug: 16/12/2021
80 »
fr Charleroi – Boedapest Datum heen: 01/10/2021
Datum terug: 08/10/2021
87 »
fr Charleroi – Boedapest Datum heen: 24/09/2021
Datum terug: 01/10/2021
97 »
u2 Amsterdam – Boedapest Datum heen: 01/10/2021
Datum terug: 08/10/2021
112 »
sn Brussel – Boedapest Datum heen: 02/11/2021
Datum terug: 09/11/2021
130 »
u2 Amsterdam – Boedapest Datum heen: 24/09/2021
Datum terug: 01/10/2021
135 »
De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Goedkope vliegtickets naar Boedapest (BUD) in Hongarije

Je koopt hier vliegtickets van alle airlines die naar Boedapest (BUD) in Hongarije vliegen. Je kunt vliegen met bijvoorbeeld Brussels Airlines, je vliegt dan vanaf Brussels Airport (BRU) rechtstreeks naar Boedapest. Maar ook met Wizzairkun je aan de laagste prijzen boeken. Natuurlijk vind je hier ook alle vluchten vanaf Amsterdam (bijvoorbeeld met KLM) en Düsseldorf.

Rust, romantiek en altijd de Donau in Boedapest

Een mix van jong en oud, historische rijkdommen en supermoderne uitspattingen, dat is Boedapest. De stad wordt in tweeën gesplitst door de rivier de Donau, met aan de linkeroever Boeda en aan de rechteroever Pest. Acht bruggen, waaronder de beroemde Kettingbrug, verbinden de zijden met elkaar. De twee stadsdelen zijn aardig gewaagd aan elkaar: wat Boeda heeft, heeft Pest niet, en andersom. Pest is vlak, Boeda heuvelachtig. Pest is commercieel, levendig en druk, Boeda rustig, romantisch en authentiek. Boedapest is een makkelijke stad om in te navigeren, zolang de Donau in het zicht blijft.

De beste uitzichten over de stad bieden de Burchtwijk en de Gellértheuvel met zijn imposante citadel. Het autovrije Margaretha eiland ligt als een drijvend park in de Donau. Wereldberoemd zijn de thermaalbaden. Ideaal voor de ontspanning na een dag de stad te hebben verkend.

Weinig parken zijn zo veelzijdig als het Stadspark van Boedapest. In het park Varosliget bevinden zich restaurants, een groot meer, een thermisch bad, een Hongaars kasteel, een dierentuin en een pretpark. In de zomer varen er allemaal kleine bootjes op het meer, terwijl er in de winter op geschaatst wordt. Het park is in de avonduren sfeervol verlicht!

De meest beroemde brug van de stad is de Kettingbrug. Het was de eerste brug in de hoofdstad en biedt een prachtig uitzicht over Margaretha eiland, de verre heuvels, de Gellertberg en de gebouwen van het stadsdeel Pest. De rivier loopt vrijwel direct ales een soort noord-zuidlijn door het stadscentrum, met Pest aan de oostzijde en Buda aan de westzijde.

Op de top van de kabelbaan staan het massieve Paleis en de oude joodse wijk. Het is leuk een bezoekje te brengen aan één van de musea in het kasteel zoals de Nationale Bibliotheek, het Ludwig Museum (Museum van Hedendaagse Kunst), de Hongaarse Nationale Galerie en het Oudheidkundig Museum, Budapesti Torteneti. Niet ver van hier ligt het gedenkteken voor de talloze slachtoffers die voor Pest te talrijk waren om te worden begraven in de gewone graven. Hier staat ook de meest gefotografeerde kerk in de stad, de Matthiaskerk. Het uitzicht vanaf de top is fantastisch.

Naast de vele traditionele elementen, kent de stad een bruisend nachtleven, met trendy discotheken en een rijk aanbod aan theater- en operavoorstellingen. Er is aldus genoeg te zien en genoeg te doen.

Veilig boeken en betalen

Sterke punten

  • Alle goedkope tickets naar Boedapest voordelig online boeken
  • Vertrouwd: Je boekt je vliegtickets bij CWT Belgium
  • Snel boeken in onze overzichtelijke zoekmachine
  • Wij vergelijken alle lijnvluchten en prijsvechters
  • De beste vluchten automatisch getoond. Geen lange wachttijden, wel de laagste prijs!
  • Betalen zonder extra kosten met MrCash, Maestro, ING Homepay, Belfius of iDeal. Creditcard betaling is ook mogelijk
  • Binnen 5 minuten ontvang je je bevestiging.
    E-tickets kun je binnen 24 uur zelf uitprinten

Luchthaven informatie Boedapest

Luchthaven(s): Budapest (Ferihegy) Airport
Vluchtduur: 2 uur (rechtstreeks)
Vervoer stad: Bus of taxi
Afstand tot de stad: 21 km
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Get Directions
Top