Goedkope vluchten Wizz Air

Wizz Air vliegtickets

Populaire Wizz Air bestemmingen in Oost Europa

Debrecen

Debrecen

Hongarije
Boekarest

Boekarest

Roemenië
Sofia

Sofia

Bulgarije
Vilnius

Vilnius

Litouwen

Wizz Air deals vanaf Eindhoven

Vliegen vanaf Eindhoven

Wij vergelijken alle maatschappijen naar Oost-Europa in onze zoekmachine.

De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal.
Eindhoven - Gdansk Datum heen: 2024-06-25
Datum terug: 2024-07-02
67 »
Eindhoven - Wroclaw Datum heen: 2024-09-14
Datum terug: 2024-09-21
74 »
Goedkope vliegtickets van Wizzair naar oa Boedapest en Boekarest

Wizz Air highlights

 • Super goedkoop naar oa Boedapest, Boekarest, Poznan, Wroclaw, Varna, Sofia, Belgrado, Debrecen en meer luchthavens
 • Vluchten vanaf oa Charleroi en Eindhoven
 • Scherpe lowcost deals naar Oost Europa
 • 1 klein stuk handbagage is gratis
 • 1 Extra groot stuk handbagage kan mee als je priority bijkoopt
 • Let op: Ruimbagage meenemen kan aan een extra kost
 • U kunt betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal

Vanaf Charleroi

Goedkope vluchten van Wizz Air vanaf Charleroi

De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal.

Informatie over Wizz Air

Wizz Air, meer dan 600 routes

Wizz Air ontstond in 2003, en het eerste vliegtuig vertrok vanuit Katowice in mei 2004. Wizz Air heeft nu 25 bases in Oost Europa, waaronder: Gdansk, Poznan, Katowice, Warschau en Wroclaw in Polen, Boedapest in Hongarije, Sofia in Bulgarije, Boekarest, Cluj-Napoca Tirgu Mures en Timisoara in Roemenië, Vilnius in Litouwen, Kiev in Oekraïne, Belgrado in Servië en Praag in de Tsjechische Republiek. Inmiddels verzorgd Wizz Air vluchten op meer dan 600 routes, met 143 bestemmingen in 44 landen!

Dienstverlening Wizz Air

Wizz Air wil de klant waar voor zijn geld bieden en een innovatieve luchtvaartmaatschappij zijn. Vliegen moet betaalbaar zijn alle reizigers in de EU, Wizz Air wil een nieuwe reisbelevenis bieden. De nieuwste technologie wordt ingezet om ervoor te zorgen dat de “Wizz Air belevenis” compleet is, zowel de service als de prijs-kwaliteit. Wizz Air biedt een ijzersterk concept:

 • Reizen zonder ticket (ticketless travel of e-tickets)
 • Het gebruik van secundaire luchthavens (goedkoper en gemakkelijker te bereiken)
 • Eén reisklasse aan boord, zetels met beenruimte beschikbaar aan bijbetaling
 • Maaltijd- en drankjes op verzoek en tegen betaling.
 • Ruimbagage kan mee tegen betaling.
 • Koop priority bij tijdens het boeken en neem een trolley + kleine handbagage mee in de cabine.
 • Wizz Air heeft een jonge vloot van vliegtuigen uit de A320-klasse van Airbus.

Luchthavens

Wizzair vliegt momenteel vanaf ondermeer Eindhoven, Brussel Charleroi, Dortmund, Keulen en Memmingen. Wizz Air wil tegen de laagst mogelijke ticketprijzen opereren en de keuze van luchthavens, met name ook van de hubs is daarvoor belangrijk. Wizz Air vliegt veelal van en naar secundaire luchthavens, die lage kosten met zich meebrengen – wat zich uit in de prijs – en een vriendelijke en snelle werkwijze hebben. Wizz Air is voortdurend bezig haar netwerk uit te breiden om nog meer goedkope vliegtickets van en naar Oost-Europa te kunnen aanbieden.

Online Checkin & Bagage

Online inchecken, bagage

Om de kosten te verlagen en tarieven goedkoop te houden, biedt Wizzair gratis mogelijkheden om online in te checken. Online inchecken is beschikbaar van 30 dagen tot 3 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht als je vooraf een stoel hebt aangekocht (zetelnummers kunnen het na maken van de boeking via de Wizzair website worden aangekocht). Zonder vooraf aangekochte zetel (stoelnummer) kun je 48 uur voor vertrek inchecken. Je kunt meteen je eigen instapkaart printen.

Inchecken via internet kan in een paar gemakkelijke stappen:

 • Houd je paspoort bij de hand
 • Regel je check-in online
 • Print je boarding pass

Wil je nu online inchecken? Klik dan hier.

Wizz Priority, instappen met extra prioriteit + extra handbagage

Instappen met Prioriteit laat je als eerste aan boord gaan, Inchecken met Prioriteit biedt ook een aparte incheckbalie om bagage sneller in te checken. |Verder kun je één extra trolley (max. 55 x 40 x 23cm, 10 kg) meebrengen, naast de gratis handbagage (max. 40 x 30 x 20 cm). Je kunt beide stuks bagage gegarandeerd mee in de cabine nemen (tenzij dit als gevolg van operationele beperkingen onmogelijk is). Je kunt als eerste instappen. Als het instappen per bus gebeurt, heb je een zitplaats in een speciaal gedeelte vooraan de bus. De deur van jouw gedeelte van de bus wordt eerst geopend, zodat je als eerste aan boord van het toestel kunt.

Handbagage

1 Stuk kleine handbagage is gratis. Passagiers mogen één gratis stuk handbagage met afmetingen tot 40 x 30 x 20 cm mee aan boord brengen, dat onder de stoel moet worden geplaatst.

Grote handbagage alleen met aankopen Priority:
Heb je WIZZ Priority (instappen met prioriteit) aangekocht? Dan kun je een extra trolley meenemen, die tot 55 x 40 x 23 cm groot mag zijn en maximaal 10kg zwaar. Priority kan eventueel ook achteraf na de boeking nog worden bijgekocht via de Wizz website.

Ingecheckte ruimbagage

Voor ruimbagage moet je altijd bijbetalen. Voor elk stuk ingecheckte bagage worden bagagekosten in rekening gebracht: per stuk bagage, per vlucht en per passagier. Je kunt je bagage eenvoudig bijboeken in onze zoekmachine in stap 3, daar vind je ook de meest actuele kosten.

* Informatie onder voorbehoud van wijzigingen, voor de meest actuele informatie klik je hier.
Top