Vliegtickets naar Verona boeken (vanaf €85)

Vlucht Verona va €85

Boek je goedkope vliegtickets naar Verona aan de laagste totaalprijs.

Wij tonen automatisch de beste vluchten, zonder lange wachttijden of onnodig overstappen.

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Verona
85!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Verona (VRN) in Italië?

Verona is gelegen in het Noorden van Italië, tussen Milaan en Venetië. De stad staat sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Verona is een prachtige en sfeervolle middelgrote Italiaanse stad met veel oudheden zoals een Romeins amfitheater, oude bruggen en fraaie pleinen en kerken. Een leuk detail is dat de stad ook de verblijfplaats was van Romeo en Julia. Ryanair vliegt je rechtstreeks naar Verona vanaf Charleroi.

Vliegtickets naar Verona in Italië

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Verona (VRN) in Italië vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Verona aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Verona, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

De prachtige oude stad Verona met de rivier de Adige

Verona met de Adige

Kaart van Verona en omgeving

My location
Get Directions

Weersverwachting Verona voor de komende 5 dagen:

[forecast location=”VRN”]
Top