Goedkope vluchten Tromso

Tromso vliegtickets

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Tromso (TOS) in Noorwegen?

Tromsø is een zeer Noordelijk gelegen stad in Noorwegen en bij uitstek geschikt om het Noorderlicht te bewonderen. Tromsø ligt in het Poolgebied en is een stad met een rijke cultuur en geschiedenis. Tromsø ligt ruim 300 kilometer boven de Poolcirkel en is de grootste stad van Noord Noorwegen. Wil je het Noorderlicht bewonderen? Bezoek de stad dan bij voorkeur in de periode september- maart, dan heb je de meeste kans om dit unieke natuurfenomeen te ervaren. Tromsø is een moderne stad midden in de ruige natuur van het Poolgebied. Je vindt er bezienswaardigheden zoals musea maar bijvoorbeeld ook de meest Noordelijke botanische tuin ter wereld. In de zomer is er de middernachtzon waarbij het nooit echt donker wordt, met recht lange dagen dus! Het Tromsø International Film Festival en het Noorderlichtfestival trekken bezoekers van over de gehele wereld. De stad heeft een levendig uitgaansleven en een enorme verscheidenheid aan restaurants en bistro's.

Vliegtickets naar Tromso in Noorwegen

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Tromso (TOS) in Noorwegen vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Vergelijk ook eens de prijzen vanaf kleinere luchthavens zoals bijvoorbeeld Charleroi, Eindhoven, Weeze (Dusseldorf), Luik, Antwerpen en Oostende. Het zijn met name de lowcost luchtvaartmaatschappijen die vanaf de kleinere luchthavens vliegen.

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Tromso aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Tromso, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten.

Kaart van Tromso in Noorwegen

Noorwegen

Top