Vliegtickets naar Timisoara boeken (vanaf €41)

Vlucht Timisoara va €41

Boek je goedkope vliegtickets naar Timisoara aan de laagste totaalprijs.

Wij tonen automatisch de beste vluchten, zonder lange wachttijden of onnodig overstappen.

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Timisoara
41!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Recent gevonden vliegtickets naar Timisoara

w6 Charleroi – Timisoara Datum heen: 01/02/2020
Datum terug: 08/02/2020
41 »
w6 Charleroi – Timisoara Datum heen: 23/11/2019
Datum terug: 30/11/2019
53 »
w6 Charleroi – Timisoara Datum heen: 09/04/2020
Datum terug: 16/04/2020
101 »

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Timisoara (TSR) in Roemenië?

Timisoara is een middelgrote stad in Roemenië en in Belgie minder gekend als het veel grotere Boekarest. TImisoara is een stad met veel monumenten (deels in prima staat maar deels ook wat vervallen), hobbelweggetjes, kleine straatjes en hier en daar zelfs nog paard en wagen. Een bijzondere bestemmingen voor de liefhebber van een citytrip naar een vriendelijke onbekende stad.

Vliegtickets naar Timisoara in Roemenië

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Timisoara (TSR) in Roemenië vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Timisoara aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Timisoara, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Kaart van Timisoara

Top