Thessaloniki - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Thessaloniki vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Thessaloniki
292!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Vliegticket promoties Thessaloniki

os Brussel - Thessaloniki Datum heen: 17/03/2024
Datum terug: 24/03/2024
292 »
os Brussel - Thessaloniki Datum heen: 17/03/2024
Datum terug: 24/03/2024
302 »
os Brussel - Thessaloniki Datum heen: 28/05/2024
Datum terug: 31/05/2024
314 »
os Brussel - Thessaloniki Datum heen: 28/05/2024
Datum terug: 31/05/2024
316 »
tk Brussel - Thessaloniki Datum heen: 28/05/2024
Datum terug: 31/05/2024
321 »
os Brussel - Thessaloniki Datum heen: 17/03/2024
Datum terug: 24/03/2024
325 »
a3 Brussel - Thessaloniki Datum heen: 28/05/2024
Datum terug: 31/05/2024
326 »
os Brussel - Thessaloniki Datum heen: 17/03/2024
Datum terug: 24/03/2024
327 »
os Brussel - Thessaloniki Datum heen: 28/08/2024
Datum terug: 03/09/2024
329 »
os Brussel - Thessaloniki Datum heen: 17/03/2024
Datum terug: 24/03/2024
335 »
De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

Goedkope vluchten naar Thessaloniki (SKG) in Griekenland

Ben je op zoek naar goedkope vluchten van alle airlines die naar Thessaloniki (SKG) in Griekenland vliegen? Doe een zoekopdracht bovenaan deze pagina, dan vergelijken wij de goedkoopste vluchten voor je van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters).

Je kunt vliegen van Brussels Airport naar Thessaloniki maar je kunt ook snel vluchtmogelijkheden vanaf bijvoorbeeld Amsterdam of Düsseldorf vinden. Je kunt eenvoudig, Betalen onder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal. Alle transacties worden volledig beveiligd dankzij onze partners Ingenico en GlobalSign.

In het algemeen geldt; hoe eerder je boekt, des te lager de prijzen. Ook kan het voordelig zijn om eens de vluchtprijzen een dag eerder of later te vergelijken.

Reisinformatie Thessaloniki

Thessaloniki, watersport en stranden

Thessaloniki ligt in het noorden van Griekenland en is na Athene de grootste van alle Griekse steden. Thessaloniki wordt vaak aangeduid als culturele hoofdstad van het land. Thessaloniki is de perfecte plek om jezelf te verwennen in de prachtige winkels, restaurants, het nachtleven, musea en bij tal van concerten en evenementen.

Een aantal leuke en mooie bezienswaardigheden van Thessaloniki zijn de historische Witte Toren, de Byzantijnse stadsmuren, de traditionele Griekse architectuur en de mooie waterkant waaraan veel cafés en winkels liggen. Naast het feit dat Thessaloniki archeologisch erg interessant en belangrijk is, is het toch ook een stad die beschikt over goede watersportfaciliteiten en de daarbij horende stranden. De meeste populaire stranden waaronder Angelochori, Aretsou, Galaxias, Nea Michaniona, Perea Beach en Platania liggen allemaal rond de golf van Thermaikos.

Er is veel te zijn in Thessaloniki voor mensen die ook eens van hun strandstoel willen opstaan. De promenade Nikis Avenue en het bruisende plein van Plateia Eleftherias zijn erg aantrekkelijk om heen te gaan. Het nabij gelegen levendige Plateia Aristotelous Plein is een plein waar altijd wel iets te beleven valt. In de wijk Ano Poli zijn een aantal van de oudste bezienswaardigheden van de stad te vinden zoals de 14e-eeuwse St. Nikolaos Orphanos Kerk.

De skyline van Thessaloniki is door de jaren heen sterk veranderd maar word nog steeds opgeluisterd door een aantal belangrijke en historische en moderne bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de zeer OTE TV Toren. Enkele van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn het Paleis van Galerius en het Mausoleum, waar prachtige fresco’s te zien zijn. Om de echte smaak van het verleden te proeven kan een bezoek gebracht worden aan de Romeinse Agora (markt) die al 2.300 jaar bestaat, of aan Thessaloniki’s ‘Kleine Paleis’.

Een aantal prachtige attracties liggen in de nabije omgeving van Thessaloniki. Voorbeelden zijn de stranden van het schiereiland Halkidiki, het uitzicht vanaf de berg Olympus, de oude mozaïeken van Pella en de schitterende koningsgraven van Vergina waar in het verleden Macedonische koningen werden begraven.

De stad heeft een gematigd Middellandse Zee klimaat. De jaarlijkse regenval is ongeveer 410-450 mm. De winters zijn relatief droog. Sneeuwval komt bijna elk jaar wel voor maar gewoonlijk blijft de sneeuw niet langer dan een paar dagen liggen. Tijdens de koudste winters kan de temperatuur dalen tot ongeveer -10C °. De zomers zijn heet met vrij vochtige nachten en de maximale temperaturen komen meestal boven de 30C °. In de zomer regent het zelden en als het al regent dan zijn het voornamelijk onweersbuien.

Vliegtickets Thessaloniki boek je hier:

  • Alle tickets naar Thessaloniki
  • Laagste totaalprijzen, powered by CWT Belgium
  • Professionele Belgische servicedesk
  • 500+ Lijnvluchten en prijsvechters
  • Duidelijke prijzen, veilig online boeken

Hotels in Thessaloniki

Geen reserveringskosten!

Boek nu je hotelkamer

Wagenhuur in Thessaloniki

Geen reserveringskosten!

Boek nu je huurwagen

Luchthaven informatie Thessaloniki

Luchthaven(s): Thessaloniki Makedonia Airport
Vluchtduur: 3 uur (rechtstreeks vluchten)
Vervoer stad: Bus en taxi
Afstand tot de stad: 14 km ten zuidoosten van Thessaloniki Stad
Top