Tetouan - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Tetouan vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Tetouan
149!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Tetouan (TTU) in Marokko?

Tetouan ligt in het Noorden van Marokko, tussen bergen en stranden. Het ligt tevens op slechts 40km afstand van de Spaanse enclave Ceuta. De stad ligt op zo'n 60km van Tanger en 200km van Al Hoceima. Tetouan is een witte stad, rond de stad liggen ook diverse badplaatsen zoals Kabila, Cabo Negro en Marina Smir. De binnenstad van Tetouan is traditioneel met de medina in het hart van de stad. In de stad vind je ook veel Spaanse invloeden vanuit een verder verleden, met name van Spanjaarden die verdreven werden uit Andalusië. De medina van Tetouan staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Tui Fly vliegt van 6 juni tot 16 september 2x per week van Luik naar Tetouan (zaterdag en woensdag).

Vliegtickets naar Tetouan in Marokko

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Tetouan (TTU) in Marokko vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Tetouan aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Tetouan, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Betalen zonder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

Kaart van Tetouan in Marokko

Witte stad in Noord-Marokko

Top