Vliegtickets naar Siem Reap boeken (vanaf €578)

Vlucht Siem Reap va €578

Boek je goedkope vliegtickets naar Siem Reap (REP) aan de laagste totaalprijs.

Wij tonen automatisch de beste vluchten, zonder lange wachttijden of onnodig overstappen.

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Siem Reap
578!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen
tg Brussel - Siem Reap Datum heen: 20/08/2020
Datum terug: 02/09/2020
613 »

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Siem Reap (REP) in Cambodja?

Siem Reap in Cambodja is meest bekend om de nabij gelegen tempelcomplexen van Angkor Wat. Angkor Wat is één van de meest indrukwekkende monumenten in het Angkor gebied, en tevens de bekendste tempel. De vele tempels en overige gebouwen in Angkor zijn in ongeveer 500 jaar (!) gebouwd, men begon hieraan rond het jaar 900. In die periode bouwde men een complete stad met op het hoogtepunt meer dan 1 miljoen mensen. De tempel Angkor Wat is overigens in de 12e eeuw in zo'n 32 jaar gebouwd. Andere highlights van Siem Reap zijn ondermeer de oude markt (“Psar Chaa”) met heerlijke specerijen, kleding en streekproducten. Het landmijn museum is een bezoek waard, geen vrolijk thema maar wel zeer noodzakelijk, kijkend naar de geschiedenis en oorlogen die in- en rondom Cambodja plaats hebben gevonden. Bijzonder fraai (en kleurrijk) is het in Siem Reap gelegen Banteay Srey Butterfly Centre. Ook leuk: Maak een fietstoch over het platteland en ontdek in een rustig tempo het Cambodjaanse leven...

Vliegtickets naar Siem Reap in Cambodja

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Siem Reap (REP) in Cambodja vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Siem Reap aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Siem Reap, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Betalen zonder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

Kaart van Siem Reap in Cambodja

Top