Rabat - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Rabat vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Rabat
260!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Rabat (RBA) in Marokko?

Rabat is een van de 4 koningssteden van Marokko (de andere koningssteden zijn Fez, Marrakech Meknès). Rabat is tevens de hoofdstad van Marokko. De stad ligt aan de Atlantische oceaan en dateert uit de 12e eeuw. Rabat kreeg al vroeg de naam Ribat al-Fath, wat letterlijk betekent 'Vesting van de Verovering'. De medina van de stad stamt uit de 17e eeuw en kent Spaanse invloeden die je ook terugziet in de sfeer en architectuur. De Oudaïa-poort brengt je op de Rue Jemaa in de oude stad. De straat heeft veel wit en blauwe gevels (bijna Grieks). Vlakbij vind je een mooi plein met zicht op Rabat en de oceaan. Verder vind je in Rabat diverse musea, parken en tuinen. Er zijn voldoende hotels en restaurants om je verblijf in Rabat aangenaam te maken.

Vliegtickets naar Rabat in Marokko

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Rabat (RBA) in Marokko vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Rabat aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Rabat, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Betalen zonder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

Kaart van Rabat in Marokko

Top