Poznan - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten, zonder (te) lange wachttijden of onnodige stops.

Poznan vanaf €144

De goedkoopste vliegtickets naar Polen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Poznan
144!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Goedkope vluchten naar Poznan in Polen

kl Eindhoven - Poznan Datum heen: 28/09/2021
Datum terug: 05/10/2021
144 »
kl Eindhoven - Poznan Datum heen: 14/09/2021
Datum terug: 21/09/2021
167 »
kl Eindhoven - Poznan Datum heen: 14/10/2021
Datum terug: 21/10/2021
218 »

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Poznan (POZ) in Polen?

Poznan is een bruisende cultuur- en studentenstad, het is de vijfde stad van Polen dus een stuk rustiger en relaxter dan bijvoorbeeld Warschau. De stad ligt aan de rivier de Warta in het Westen van Polen. Vanuit Eindhoven kun je meerdere keren per week rechtstreeks naar Poznan vliegen met lowcost airline Wizzair.

Vliegtickets naar Poznan in Polen

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Poznan (POZ) in Polen vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Poznan aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Poznan, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Kaart van Poznan in Polen

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Get Directions
Top