Pescara - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Pescara vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Pescara
110!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Pescara (PSR) in Italië?

Pescara is gelegen in het midden van Italië, aan de Adriatische zee en is een heerlijke zomerse vakantiebestemming. Pescara heeft brede zandstranden en een typisch Zuid-Europese sfeer, vanaf de stranden ben je in enkele minuten in het centrum. De boulevard langs het strand nodigt uit om te wandelen, iets te eten of drinken of gewoon te genieten van de omgeving. Ook Italianen komen naar Pescara vanwege de mooie en schone stranden. Pescara heeft een eigen luchthaven met rechtstreekse vluchten van onder andere lowcoster Ryanair (vanaf oa Weeze/Düsseldorf en Charleroi).

Vliegtickets naar Pescara in Italië

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Pescara (PSR) in Italië vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Pescara aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Pescara, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Betalen zonder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

Vliegtickets in onze zoekmachine naar Pescara

fr Charleroi - Pescara Datum heen: 04/12/2023
Datum terug: 11/12/2023
110 »
fr Charleroi - Pescara Datum heen: 14/01/2024
Datum terug: 21/01/2024
217 »

Kaart van Pescara en omgeving

Top