Goedkope vluchten Patras

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Patras vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Patras
401!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Patras (Araxos) (GPA) in Griekenland?

Patras is een havenstad in de Peloponnesos in Griekenland. Veel van de grote ferry's vanuit Italie komen hier aan en van hieruit kun je Griekenland verder verkennen. Maar vliegen kan natuurlijk ook voordelig met onder andere TUI Fly, je vliegt dan naar de luchthaven Araxos op 45 kilomter van Patras. En met een huurwagen ben je vrij om het mooie Griekse vasteland verder te verkennen.

Vliegtickets naar Patras (Araxos) in Griekenland

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Patras (Araxos) (GPA) in Griekenland vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Vergelijk ook eens de prijzen vanaf kleinere luchthavens zoals bijvoorbeeld Charleroi, Eindhoven, Weeze (Dusseldorf), Luik, Antwerpen en Oostende. Het zijn met name de lowcost luchtvaartmaatschappijen die vanaf de kleinere luchthavens vliegen.

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Patras (Araxos) aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Patras (Araxos), alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten.

Kaart van Patras in Griekenland

Griekenland

Top