Patras - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten, zonder (te) lange wachttijden of onnodige stops.

Patras vanaf €336

De goedkoopste vliegtickets naar Griekenland

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Patras
336!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Patras (Araxos) (GPA) in Griekenland?

Patras is een havenstad in de Peloponnesos in Griekenland. Veel van de grote ferry's vanuit Italie komen hier aan en van hieruit kun je Griekenland verder verkennen. Maar vliegen kan natuurlijk ook voordelig met onder andere TUI Fly, je vliegt dan naar de luchthaven Araxos op 45 kilomter van Patras. En met een huurwagen ben je vrij om het mooie Griekse vasteland verder te verkennen.

Vliegtickets naar Patras (Araxos) in Griekenland

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Patras (Araxos) (GPA) in Griekenland vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Patras (Araxos) aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Patras (Araxos), alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Kaart van Patras in Griekenland

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Get Directions
Top