Ouarzazate - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Ouarzazate vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Ouarzazate
322!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Ouarzazate (OZZ) in Marokko?

Ouarzazate is een stad in het zuiden van Marokko. De naam betekent letterlijk ‘zonder lawaai’ of ‘zonder drukte’, een uitdrukking van de Berbers. Toeristen die op weg zijn naar de Saharawoestijn reizen meestal via Ouarzazate en overnachten hier alvorens de woestijn in te trekken. Ouarzazate is zeker de moeite waard om enkele dagen te verblijven. Laat je verrassen door de wonderbaarlijke en spirituele sfeer die er heerst. In Ouarzazate vind je (misschien onverwacht) ook veel grote filmstudio’s. De stad heeft een lange geschiedenis en is vanuit dat verleden rijk aan kunst. Ooit een kruispunt voorhandelaren die op weg waren naar het Noorden van Marokko en Europa. Ouarzazate is een groene provinciestad met brede straten, ruim voldoende hotels en parken en tuinen. Het ligt op bijna 1200 meter hoogte. De Finnit Oase ten zuiden van Ouarzazate, met de prachtige Pise-ksour, is een bezoek waard. Ouarzazate heeft ook een heel bijzondere kasbah die in de achttiende eeuw werd gebouwd.

Vliegtickets naar Ouarzazate in Marokko

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Ouarzazate (OZZ) in Marokko vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Ouarzazate aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Ouarzazate, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Betalen zonder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

Kaart van Ouarzazate in Marokko

Marokko

Top