Ohrid - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten, zonder (te) lange wachttijden of onnodige stops.

Ohrid vanaf €214

De goedkoopste vliegtickets naar Macedonië

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Ohrid
214!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Goedkope vluchten naar Ohrid

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Ohrid (OHD) in Macedonië?

Ohrid: een bijzondere en prachtige vakantiebestemming in de Balkan, aan het meer van Ohrid. Ohrid is de populairste vakantiebestemming in Macedonië. Gelegen aan het meer van Ohrid en met prachtige historische gebouwen in het centrum kun je er volop genieten aan betaalbare prijzen. Vluchten naar Ohrid zijn bij ons te boeken met Corendon Airlines (van mei - september). Vanaf Maastricht 1x per week op donderdag (juli/augustus ook op dinsdag) en vanaf Amsterdam op dinsdag en vrijdag.

Vliegtickets naar Ohrid in Macedonië

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Ohrid (OHD) in Macedonië vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Ohrid aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Ohrid, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Kaart van Ohrid in Macedonië

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Get Directions
Top