Goedkope vluchten Ohrid

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Ohrid vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Ohrid
214!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Goedkope vluchten naar Ohrid

De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, Maestro Belfius, Mastercard, Visa of iDeal.

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Ohrid (OHD) in Macedonië?

Ohrid: een bijzondere en prachtige vakantiebestemming in de Balkan, aan het meer van Ohrid. Ohrid is de populairste vakantiebestemming in Macedonië. Gelegen aan het meer van Ohrid en met prachtige historische gebouwen in het centrum kun je er volop genieten aan betaalbare prijzen. Vluchten naar Ohrid zijn bij ons te boeken met Corendon Airlines (van mei - september). Vanaf Maastricht 1x per week op donderdag (juli/augustus ook op dinsdag) en vanaf Amsterdam op dinsdag en vrijdag.

Vliegtickets naar Ohrid in Macedonië

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Ohrid (OHD) in Macedonië vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Vergelijk ook eens de prijzen vanaf kleinere luchthavens zoals bijvoorbeeld Charleroi, Eindhoven, Weeze (Dusseldorf), Luik, Antwerpen en Oostende. Het zijn met name de lowcost luchtvaartmaatschappijen die vanaf de kleinere luchthavens vliegen.

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Ohrid aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Ohrid, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten.

Kaart van Ohrid in Macedonië

Macedonië (VJRM)

Top