München - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten, zonder (te) lange wachttijden of onnodige stops.

München vanaf €134

De goedkoopste vliegtickets naar Duitsland

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
München
134!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Goedkope vliegtickets naar München in onze zoekmachine

Onderstaande tarieven geven een goede indicatie van de prijs die je kunt verwachten in de verschillende periodes. Klik op het tarief om te boeken voor die prijs of doe een zoekopdracht met je eigen reisdata.

kl Amsterdam - Munchen Datum heen: 04/10/2021
Datum terug: 11/10/2021
134 »
ew Amsterdam - Munchen Datum heen: 22/11/2021
Datum terug: 29/11/2021
168 »
af Amsterdam - Munchen Datum heen: 10/01/2022
Datum terug: 17/01/2022
169 »
lh Amsterdam - Munchen Datum heen: 08/03/2022
Datum terug: 15/03/2022
188 »
sk Amsterdam - Munchen Datum heen: 08/03/2022
Datum terug: 15/03/2022
200 »
lx Amsterdam - Munchen Datum heen: 10/01/2022
Datum terug: 17/01/2022
219 »
sn Brussel - Munchen Datum heen: 10/12/2021
Datum terug: 22/12/2021
220 »
os Amsterdam - Munchen Datum heen: 10/01/2022
Datum terug: 17/01/2022
231 »
bt Brussel - Munchen Datum heen: 05/11/2021
Datum terug: 15/11/2021
287 »
De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Goedkope vluchten naar Munchen (MUC) in Duitsland

Ben je op zoek naar goedkope vluchten van alle airlines die naar Munchen (MUC) in Duitsland vliegen? Doe een zoekopdracht bovenaan deze pagina, dan vergelijken wij de goedkoopste vluchten voor je van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters).

Je kunt vliegen van Brussels Airport naar Munchen maar je kunt ook snel vluchtmogelijkheden vanaf bijvoorbeeld Amsterdam of Düsseldorf vinden. Je kunt eenvoudig, Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn welkom, Alle transacties worden volledig beveiligd dankzij onze partners Ingenico en GlobalSign.

In het algemeen geldt; hoe eerder je boekt, des te lager de prijzen. Ook kan het voordelig zijn om eens de vluchtprijzen een dag eerder of later te vergelijken.

München, stad van uitersten

München is een stad van superlatieven. Van laptops tot lederhosen, van biergartens tot het automerk BMW, van Isar vallei tot kunstmetropool. München is ook de stad van het Oktoberfest, een van de grootste volksfeesten ter wereld. München heeft een prachtige historische kern, Altstadt genaamd waar de meest imposante gebouwen terug te vinden zijn.

München wordt “de hartelijke regionale hoofdstad” en “de noordelijkste stad van Italië ” genoemd. De talloze biergartens en cafés, de vele groene gebieden zoals de Englischer Garten, de oude weilanden aan de oever van de Isar en haar levendige wijken, zoals Schwabing, Haidhausen en Giesing bevestigen dit. Monumenten en historische bezienswaardigheden zoals de Frauenkirche, het Deutsche Museum en het Olympisch Stadion/Dorp geven de stad eveneens een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Wat de Dam voor Amsterdam is, is de Marienplatz voor München. Het hart van de stad waarop de meest indrukwekkende schatten zijn verzameld. Een leuk “hoogtepunt” van het plein is het Neue Rathaus, waar om 11 uur, 12 uur en 17 uur (in het hoogseizoen) de poppen van het klokkenspel een ware show opvoeren.

Het grootste park van de stad is de “Englischer Garten”, dat zich uitstrekt van het centrum van de stad tot aan de noordelijke grenzen. Met zijn ongeveer 370 hectare is dit park nog groter dan New York City’s Central Park. Opgezet in 1785 als “een tuin voor mensen in Engelse stijl”. Tegenwoordig heeft het een groot aantal fietspaden evenals grote delen gras om te zonnebaden en te spelen. De inwoners van München zijn hier maar al te graag te vinden. En nee, dat is niet omdat er hier zonder enige gêne naakt gezonnebaad mag worden, maar vooral omdat er in het park ook vier bekende biergartens te vinden zijn, te weten: Chinesischer Turm, Seehaus, Hirschau en Aumeister.

De bekendste, maar wel erg dure winkelstraten van München zijn de Theatinerstraβe, de Residenzstraβe en de Maximilianstraβe. Voor modern design, antiek en curiosa is de wijk Haidhausen, een gerenoveerde arbeiderswijk, de ideale plaats. Op de Viktualienmarkt is alles te vinden wat te maken heeft met voedsel. Om deze gezellige, drukke markt liggen nog een hoop interessante winkeltjes.

Veilig boeken en betalen

Sterke punten

  • Alle goedkope tickets naar München voordelig online boeken
  • Vertrouwd: Je boekt je vliegtickets bij CWT Belgium
  • Snel boeken in onze overzichtelijke zoekmachine
  • Wij vergelijken alle lijnvluchten en prijsvechters
  • De beste vluchten automatisch getoond. Geen lange wachttijden, wel de laagste prijs!
  • Betalen zonder extra kosten met MrCash, Maestro, ING Homepay, Belfius of iDeal. Creditcard betaling is ook mogelijk
  • Binnen 5 minuten ontvang je je bevestiging.
    E-tickets kun je binnen 24 uur zelf uitprinten

Luchthaven informatie München

Luchthaven(s): Franz Josef Strauss International Airport
Vluchtduur: Ongeveer 1 uur (rechtstreeks)
Vervoer stad: 45 minuten per bus of taxi. Met de S-Bahn (S1 en S8) kun je in 40 minuten naar het centrum van Munchen rijden. De treinen stoppen onder meer op de stations Hauptbahnhof, Marienplatz, Laim and Ostbahnhof.
Afstand tot de stad: 30 km
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Get Directions
Top