Goedkope vluchten Moskou

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Moskou vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Moskou
538!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Vliegticket promoties Moskou

De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, Maestro Belfius, Mastercard, Visa of iDeal.

Goedkope vliegtickets naar Moskou in onze zoekmachine

Tip: Je kunt vanaf Eindhoven Airport (op 35km van de grens vanuit Belgie) voordelig 4x per week non-stop naar Moskou vliegen met lowcost airline Pobeda. Vluchten worden uitgevoerd op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Onderstaande tarieven geven een goede indicatie van de prijs die je kunt verwachten in de verschillende periodes. Klik op het tarief om te boeken voor die prijs of doe een zoekopdracht met je eigen reisdata.

Goedkope vliegtickets naar Moskou (MOW) in Rusland

Je koopt hier vliegtickets van alle airlines die naar Moskou (MOW) vliegen. Je kunt vliegen met Brussels Airlines, of met de ‘homecarrier’ Aeroflot , je vliegt dan rechstreeks vanaf Brussels Airport (BRU) naar Moskou. Aeroflot is tegenwoordig een moderne maatschappij met een jonge vloot (in tegenstelling tot vroeger toen er nog met toestellen van Russische makelij werd gevlogen…). Andere voordelige vluchten naar Moskou zijn bijvoorbeeld te vinden met Lufthansa, CSA, Air Baltic, KLM en SAS.

Reisinformatie Moskou

Moskou, stoere stad in nieuwe tijden

Moskou spreekt tot eenieders verbeelding. Het stoere Sovjet tijdperk met ijzeren leiders, verbanningen naar Siberië en de indrukwekkende parades op het Rode Plein. Nu is Moskou echter ook “gewoon” bereikbaar als toeristische bestemming. Bij een bezoek aan deze imponerende stad, die meer dan tien miljoen inwoners telt, zal de eerste indruk er één zijn van brede straten met stenen blokken. De duistere Sovjetgebouwen, grauw en saai geven niet direct de indruk van een frisse stedentrip. Toch gaat er meer achter deze stad schuil dan dat men kan vermoeden.

Het hart van de stad is het wereldberoemde Rode Plein met het Kremlin. Hier kan nog steeds de kracht van het oude Sovjet imperium worden gevoeld en bekeken. Een bezoek aan bijvoorbeeld het Lenin mausoleum is absoluut de moeite waard. Ook een trip met de metro is in Moskou een ware belevenis. Ieder station is een kunstwerk op zich en laat onuitwisbare indrukken achter. Moskou is ook de stad van opera en ballet. Het vermaarde Bolsjoj theater trekt jaarlijks vele tienduizenden geïnteresseerden die zich laten betoveren door de meest fantastische voorstellingen.

De laatste vijftien jaar is Moskou uitgegroeid tot een waar uitgaansparadijs. De Russen hebben zich op dat vlak lang moeten inhouden en die verloren tijd proberen ze nu goed te maken. Moskou alleen al telt meer casino’s dan de rest van Europa. De clubs zijn er overweldigend groot en er komen er iedere maand nieuwe bij. De wodka vloeit hier uiteraard rijkelijk.

Moskou staat niet bekend als een echt paradijs voor shoppers, maar de Sovjet-jaren heeft de stad wel achter zich gelaten. Toch blijven, door een combinatie van hoge invoerrechten, vervoerskosten en een gebrek aan concurrentie, de prijzen over het algemeen veel hoger dan in West-Europa. In Moskou vestigden zich inmiddels legio Westerse winkelketens en ook de bekende designmerken als Prada en Gucci zijn er present. Populair zijn verder de talrijke Sovjetsouvenirs, handgemaakte vazen, chochloma (handbeschilderde kommen en lepels), de wereldberoemde Matrjosjka poppetjes en schaakspellen.

Vliegtickets Moskou boek je hier:

  • Alle vluchten naar Moskou
  • Laagste totaalprijzen, powered by CWT Belgium
  • Professionele Belgische servicedesk
  • 500+ Lijnvluchten en prijsvechters
  • Duidelijke prijzen, veilig online boeken
  • Binnen 5 minuten ontvang je je bevestiging.

Hotels in Moskou

Geen reserveringskosten!

Boek nu je hotelkamer »

Wagenhuur in Moskou

Geen reserveringskosten!

Boek nu je huurwagen »

Luchthaven informatie Moskou

Luchthaven(s): Sjeremetjevo (met name Aeroflot vluchten) en Domodedovo (alle andere airlines)
Vluchtduur: 3 1/2 uur (rechtstreeks)
Vervoer stad: Vanaf Domodedovo: per sneltrein (45min), of taxi. Vanaf Sjeremitjevo: per shuttlebus of per taxi
Afstand tot de stad: Sjeremitjevo 30km en Domodedovo op 35km

Meer artikels over Rusland

Moskou
Rusland

Top