Vliegtickets naar Luang Prabang boeken (vanaf €578)

Vlucht Luang Prabang va €578

Boek je goedkope vliegtickets naar Luang Prabang (LPQ) aan de laagste totaalprijs.

Wij tonen automatisch de beste vluchten, zonder lange wachttijden of onnodig overstappen.

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Luang Prabang
578!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen
tg Brussel - Siem Reap Datum heen: 04/05/2020
Datum terug: 18/05/2020
593 »
tg Brussel - Siem Reap Datum heen: 04/05/2020
Datum terug: 18/05/2020
615 »
tg Brussel - Siem Reap Datum heen: 04/05/2020
Datum terug: 18/05/2020
615 »
tg Brussel - Siem Reap Datum heen: 04/05/2020
Datum terug: 18/05/2020
638 »

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Luang Prabang (LPQ) in Laos?

Luang Prabang, gelegen aan de Mekong rivier, is een van de mooiste bestemmingen in Laos. Overal zijn pagodes en tempels te vinden, met monniken die mediteren. De oude binnenstad is door UNESCO beschermd en het landschap rond Luang Prabang is weelderig en tropisch. Luang Prabang is een relatief kleinere stad, je kunt dus prima te voet de vele tempels bezoeken. Huurfietsen zijn gemakkelijk te vinden op verschillende plekken in de stad. En net als in andere Aziatische steden zijn er natuurlijk ook overal tuk-tuk's te krijgen.

Luang Prabang heeft meer dan 30 tempels en heiligdommen, de mooiste tempels vind je op de 100 meter hoge heuvel van Phu Si. De gouden stoepa op de top biedt het perfecte uitkijkpunt voor spectaculaire zonsondergangen over de omliggende heuvels, met een prachtig uitzicht op de Mekong en Nam Khan rivieren. Ook de prachtige Wat Pa Huak is een stop waard als je naar de top klimt, de gesneden houten Boeddha is schitterend.

Als de schemering nadert, ga dan naar de oevers van de Mekong en huur een boot of neem deel aan een tour om de zonsondergang te zien. Het omringende regenwoud dat tot leven komt, zorgt voor een ontzagwekkende soundtrack. Een aanrader is ook het TEAC museum, gehuisvest in een oud koloniaal herenhuis, met een aantal fascinerende voorwerpen en verhalen over de geschiedenis van het gebied.

Vliegtickets naar Luang Prabang in Laos

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Luang Prabang (LPQ) in Laos vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Luang Prabang aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Luang Prabang, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Betalen zonder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

Kaart van Luang Prabang in Laos

Top