Lesbos - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Lesbos vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Lesbos
460!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Lesbos (Mytilene) (MJT) in Griekenland?

Mytilene (Mytilini) is een havenplaats op het Griekse eiland Lesbos en tevens de hoofdstad van het eiland. De luchthaven van Lesbos heet officieel Mytilini Odysseas Elytis en ligt op een paar kilometer van de stad. Lesbos is een mooi en groen Grieks vakantie eiland in de Egeïsche Zee. De Grieken noemen het eiland overigens Lesvos. Een ander bekend eiland in de buurt is Chios. Lesbos heeft veel bijzondere huizen en gebouwen, deels ook heel kleurrijk (niet alleen wit zoals op de Griekse Cycladen eilanden). Je vindt er schilderachtige dorpjes en verspreid over het eiland veel kerken en kloosters. Ook aan goede hotels en appartementen is geen gebrek. Lesbos heeft een schitterende natuur; groene landschappen afgewisseld met ruige onvruchtbare berglandschappen. Veel bossen, groene valleien, natuurlijk schitterende baaien en diverse beschermde natuurgebieden.

Vliegtickets naar Lesbos (Mytilene) in Griekenland

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Lesbos (Mytilene) (MJT) in Griekenland vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Lesbos (Mytilene) aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Lesbos (Mytilene), alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Betalen zonder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

gq Brussel - Lesbos Datum heen: 10/05/2024
Datum terug: 17/05/2024
460 »
gq Brussel - Lesbos Datum heen: 24/05/2024
Datum terug: 31/05/2024
496 »
a3 Brussel - Lesbos Datum heen: 26/07/2024
Datum terug: 09/08/2024
551 »
gq Brussel - Lesbos Datum heen: 12/07/2024
Datum terug: 19/07/2024
555 »
a3 Brussel - Lesbos Datum heen: 05/07/2024
Datum terug: 12/07/2024
570 »

Kaart van Lesbos (Mytilene) in Griekenland

Top