Goedkope vluchten Lesbos

Lesbos vliegtickets

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Lesbos (Mytilene) (MJT) in Griekenland?

Mytilene (Mytilini) is een havenplaats op het Griekse eiland Lesbos en tevens de hoofdstad van het eiland. De luchthaven van Lesbos heet officieel Mytilini Odysseas Elytis en ligt op een paar kilometer van de stad. Lesbos is een mooi en groen Grieks vakantie eiland in de Egeïsche Zee. De Grieken noemen het eiland overigens Lesvos. Een ander bekend eiland in de buurt is Chios. Lesbos heeft veel bijzondere huizen en gebouwen, deels ook heel kleurrijk (niet alleen wit zoals op de Griekse Cycladen eilanden). Je vindt er schilderachtige dorpjes en verspreid over het eiland veel kerken en kloosters. Ook aan goede hotels en appartementen is geen gebrek. Lesbos heeft een schitterende natuur; groene landschappen afgewisseld met ruige onvruchtbare berglandschappen. Veel bossen, groene valleien, natuurlijk schitterende baaien en diverse beschermde natuurgebieden.

Vliegtickets naar Lesbos (Mytilene) in Griekenland

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Lesbos (Mytilene) (MJT) in Griekenland vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Vergelijk ook eens de prijzen vanaf kleinere luchthavens zoals bijvoorbeeld Charleroi, Eindhoven, Weeze (Dusseldorf), Luik, Antwerpen en Oostende. Het zijn met name de lowcost luchtvaartmaatschappijen die vanaf de kleinere luchthavens vliegen.

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Lesbos (Mytilene) aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Lesbos (Mytilene), alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten.

De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal.

Kaart van Lesbos (Mytilene) in Griekenland

Griekenland

Top