Vliegtickets naar Kaunas boeken (vanaf €63)

Vlucht Kaunas va €63

Boek je goedkope vliegtickets naar Kaunas aan de laagste totaalprijs.

Wij tonen automatisch de beste vluchten, zonder lange wachttijden of onnodig overstappen.

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Kaunas
63!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Kaunas (KUN) in Litouwen?

Kaunas is de 2e stad van Litouwen maar niet veel mensen hebben van deze stad gehoord. De oude stad van Kaunas (Senamiestis) is een van de mooiste gebieden van Kaunas. Het heeft een grote historische en architectonische waarde. Rond het Rotušė plein bevinden zich vele mooie historische gebouwen.

Vliegtickets naar Kaunas in Litouwen

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Kaunas (KUN) in Litouwen vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Kaunas aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Kaunas, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Kaart van Kaunas

My location
Get Directions

Weersverwachting Kaunas voor de komende 5 dagen:

[forecast location=”Kaunas”]
Top