Ishigaki - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Ishigaki vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Ishigaki
986!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Ishigaki (ISG) in Japan?

Ishigaki ligt in het uiterste zuiden van Japan, ter hoogte van Taiwan, en heeft een tropisch klimaat. Het is een schitterende eiland met hagelwitte stranden en goede snorkel- en duik mogelijkheden in de omliggende koraalriffen. Snorkelen kun je op bijna elk strand op het eiland doen, duiken wordt aangeboden via de vele duikwinkels op het eiland met tours voor alle niveaus. Als je wilt duiken, bekijk dan zeker de manta's van het eiland die in grote aantallen samenkomen rond Manta Scramble in de buurt van Kabira Bay. Ishigaki's rivieren zijn minder wild als die van het nabijgelegen Iriomote, maar bieden wel een prachtige afwisseling van jungle en water, een erg leuk gebied om ook te verkennen, bijvoorbeeld per kajak. Ishigaki heeft de hoogste berg van de prefectuur Okinawa en er zijn diverse wandelroutes door het bijzondere binnenland van het eiland. Ishigaki wordt getipt als het nieuwe Bali of Hawaii maar minder duur, prachtig schoon en onbedorven.

Vliegtickets naar Ishigaki in Japan

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Ishigaki (ISG) in Japan vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Ishigaki aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Ishigaki, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Betalen zonder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

Ishigaki, Japan, zonsondergang

Kaart van Ishigaki, Japan

Okinawa, Japan

Top