Faro - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten, zonder (te) lange wachttijden of onnodige stops.

Faro vanaf €39

De goedkoopste vliegtickets naar Portugal

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Faro
39!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Goedkope vliegtickets naar Faro in onze zoekmachine

Onderstaande tarieven geven een goede indicatie van de prijs die je kunt verwachten in de verschillende periodes. Klik op het tarief om te boeken voor die prijs of doe een zoekopdracht met je eigen reisdata.

fr Eindhoven - Faro Datum heen: 25/08/2021
Datum terug: 02/09/2021
39 »
fr Eindhoven - Faro Datum heen: 12/08/2021
Datum terug: 19/08/2021
42 »
fr Weeze - Faro Datum heen: 25/08/2021
Datum terug: 01/09/2021
45 »
fr Charleroi - Faro Datum heen: 12/08/2021
Datum terug: 19/08/2021
48 »
fr Eindhoven - Faro Datum heen: 25/08/2021
Datum terug: 01/09/2021
50 »
fr Eindhoven - Faro Datum heen: 08/08/2021
Datum terug: 15/08/2021
58 »
fr Eindhoven - Faro Datum heen: 08/08/2021
Datum terug: 15/08/2021
58 »
fr Eindhoven - Faro Datum heen: 15/08/2021
Datum terug: 23/08/2021
61 »
fr Charleroi - Faro Datum heen: 07/08/2021
Datum terug: 13/08/2021
62 »
fr Charleroi - Faro Datum heen: 16/08/2021
Datum terug: 24/08/2021
65 »
De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Goedkope vluchten naar Faro (FAO) in Portugal

Je koopt hier goedkope vliegtickets van alle airlines die naar Faro (FAO) in de Algarve in Portugal vliegen. Je kunt vliegen met Brussels Airlines, rechtstreeks vanaf Brussels Airport (BRU). Verder vliegt Tap Portugal ook vanaf Brussels Airport (BRU), met een overstap in Lissabon. Ryanair vliegt vanaf oa Brussel Charleroi (CRL en Dusseldorf Weeze (NRN) naar Faro.

Genieten in de Algarve

Faro ligt aan één van Europa’s mooiste kusten: de Algarve. Lange, mooie zandstranden die omgeven zijn door rotsen aan beide zijden, zon en zee. Wat kan je je meer wensen? Faro is een aantrekkelijke oude stad met authentieke uit ronde straatkeien bestaande straten en rustieke lommerrijke parken. Faro is met haar ligging in het midden van de Algarve natuurlijk het perfecte startpunt (of pleisterplaats) voor het ontdekken van deze prachtige omgeving. In een cabriolet, de Portugese wind door het haar, rondtoeren door een geweldige omgeving.

De “oude” binnenstad is nog niet eens zo oud. In 1596 werd de stad door Engelse troepen platgebrand en vervolgens ook nog eens een keer volledig verwoest door een aardbeving in 1755. Dit gedeelte van de stad is vriendelijk en voornamelijk gericht op voetgangers.

Naast de ringmuur van de stad ligt de kleine haven, waarvandaan zich een nieuwe levendige stad zich ontwikkelt naar het noorden en het oosten uitstrekt. De tuin naast de haven, genaamd Jardim Manuel Bivar, is een goed vertrekpunt om de stad te gaan verkennen.

Aan het hoger gelegen einde begint het hoofdwinkelgebied van de stad, een klein netwerk van verkeersvrije straten met allerlei soorten winkels, cafés en restaurants. Richting het noorden is een ontmoeting met een aantal beroemde kerken onvermijdelijk, bijvoorbeeld de Igreja do Carmo. In het Westen ligt de enigszins hoger gelegen Avenida 5 de Outubro, die eindigt bij Liceu, het prachtige gymnasium. Hier kan worden genoten van een breed uitzicht over Faro, de moerassen van Ria Formosa en de haven.

Het belangrijkste winkelgebied ligt rechtstreeks aan de Jardim Manuel Bivar. Vanaf de Rua Dr. Francisco Gomes bent u vlakbij de autovrije winkelzone van Faro. Hier vindt u kleding, schoenen en andere accessoires, sport-, meubel- en textielwinkels in een gebied dat zich drie tot vier blokken in alle richtingen uitstrekt. Het hart hiervan is de Rua de Santo António. Het bezoeken waard is ook de grote versmarkt van Faro, Mercado Municipal. Deze markt is tot in de late uurtjes geopend en is een perfecte plaats om zelf met de lokale versproducten kennis te maken.

Facts & figures

De rechtstreekse vluchtduur vanaf Amsterdam of Brussel naar Faro is ongeveer 3 uur. De luchthaven van Faro ligt 7,5km van de stad, met prima busverbindingen. Faro kan zomers behoorlijk warm zijn met temperaturen ruim boven de 30 graden. De luchthaven wordt meest aangevlogen door Brussels Airlines, Tap Portugal, Ryanair en diverse chartermaatschappijen.

Veilig boeken en betalen

Sterke punten

  • Alle goedkope tickets naar Faro voordelig online boeken
  • Vertrouwd: Je boekt je vliegtickets bij CWT Belgium
  • Snel boeken in onze overzichtelijke zoekmachine
  • Wij vergelijken alle lijnvluchten en prijsvechters
  • De beste vluchten automatisch getoond. Geen lange wachttijden, wel de laagste prijs!
  • Betalen zonder extra kosten met MrCash, Maestro, ING Homepay, Belfius of iDeal. Creditcard betaling is ook mogelijk
  • Binnen 5 minuten ontvang je je bevestiging.
    E-tickets kun je binnen 24 uur zelf uitprinten

Luchthaven informatie Faro

Luchthaven(s): Aeroporto Int de Faro
Vluchtduur: Ruim 3 uur (rechtstreeks)
Vervoer stad: 20 minuten per bus of taxi
Afstand tot de stad: 8 km
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Get Directions
Top