Goedkope vluchten Faeroer Eilanden

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Faeroer Eilanden vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Faeroer Eilanden
423!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Goedkope vliegtickets naar de Faeroer Eilanden

kl Amsterdam - Faeroer Eilanden Datum heen: 07/11/2024
Datum terug: 14/11/2024
423 »
kl Amsterdam - Faeroer Eilanden Datum heen: 07/12/2024
Datum terug: 14/12/2024
435 »
kl Amsterdam - Faeroer Eilanden Datum heen: 08/09/2024
Datum terug: 15/09/2024
445 »
kl Amsterdam - Faeroer Eilanden Datum heen: 09/08/2024
Datum terug: 16/08/2024
445 »
kl Amsterdam - Faeroer Eilanden Datum heen: 10/07/2024
Datum terug: 17/07/2024
445 »
sk Amsterdam - Faeroer Eilanden Datum heen: 20/06/2024
Datum terug: 27/06/2024
467 »
De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, Maestro Belfius, Mastercard, Visa of iDeal.

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar de Faeröer Eilanden (FAE) in Denemarken?

De Faroer Eilanden zijn gelegen tussen Groot-Brittanie en IJsland, eens je ter plaats bent kom je in een wereld ver weg van alles. Vlieg vanaf Brussel of Amsterdam naar de afgelegen Faeröer eilanden en geniet van het ruige groene landschap met magnifieke uitzichten op de oceaan. Of je nu wilt genieten van een wandeling in de bergen in de lente of de zomer, of op zoek bent naar het noorderlicht in de herfst of winter, de Faeröer eilanden beloven frisse lucht in overvloed en ongerepte landschappen. De Luchthaven Vágar is de enige luchthaven van de eiland groep. De luchthaven ligt nabij het dorp Sørvágur op het eiland Vágar. De Faeroer Eilanden zijn een autonoom gebied binnen het Koninkrijk Denemarken. Atlantic Airways is de Faeröerse nationale vliegmaatschappij en ook SAS heeft vluchten naar de Faeroer.

Vliegtickets naar de Faeröer Eilanden in Denemarken

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar de Faeröer Eilanden (FAE) in Denemarken vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Vergelijk ook eens de prijzen vanaf kleinere luchthavens zoals bijvoorbeeld Charleroi, Eindhoven, Weeze (Dusseldorf), Luik, Antwerpen en Oostende. Het zijn met name de lowcost luchtvaartmaatschappijen die vanaf de kleinere luchthavens vliegen.

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar de Faeröer Eilanden aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar de Faeröer Eilanden, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten.

Kaart van de Faeröer Eilanden in Lapland (Finland)

Grimbergen, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, België

Top