Goedkope vluchten Cluj

Cluj vliegtickets

Recent gevonden vliegtickets naar Cluj

De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal.

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Cluj (CLJ) in Roemenië?

Cluj (voluit Cluj-Napoca geheten) is de op 1 na grootste stad van Roemenië, gelegen in het noorden in de provincie Transsylvanië (Zevenburgen). Het gebied is tevens bekende door de roman Dracula van Bram Stoker. Misschien heb je nog nooit van de stad gehoord maar Cluj heeft veel te bieden en is prima bereikbaar (zeker nu Wizzair rechtstreeks vliegt vanaf Eindhoven Airport naar Cluj). De stad heeft veel cafés en zeker ook een bruisend nachtleven. Cluj ligt middenin een schitterende natuur (het Apuseni gebergte en Maramureş) en in de omgeving zijn nog meer populaire steden te vinden in Zuid-Transsylvanië.

Vliegtickets naar Cluj in Roemenië

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Cluj (CLJ) in Roemenië vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Vergelijk ook eens de prijzen vanaf kleinere luchthavens zoals bijvoorbeeld Charleroi, Eindhoven, Weeze (Dusseldorf), Luik, Antwerpen en Oostende. Het zijn met name de lowcost luchtvaartmaatschappijen die vanaf de kleinere luchthavens vliegen.

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Cluj aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Cluj, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten.

Kaart van Cluj-Napoca in Roemenië

Roemenië

Top