Goedkope vluchten Cabo Verde

Cabo Verde vliegtickets

Goedkope vliegtickets naar Cabo Verde in onze zoekmachine

Onderstaande tarieven geven een goede indicatie van de prijs die je kunt verwachten in de verschillende periodes. Klik op het tarief om te boeken voor die prijs of doe een zoekopdracht met je eigen reisdata. Als je naar de Kaapverdische Eilanden wilt reizen kun je ook kiezen voor de luchthaven van Boa Vista. Onder andere TUI fly vliegt hier rechtstreeks naar toe.

tp Brussel - Cabo Verde Datum heen: 2024-06-25
Datum terug: 2024-07-02
326 »
tp Brussel - Cabo Verde Datum heen: 2024-11-02
Datum terug: 2024-11-09
461 »
lx Brussel - Cabo Verde Datum heen: 2024-11-02
Datum terug: 2024-11-09
472 »
tp Brussel - Cabo Verde Datum heen: 2024-12-08
Datum terug: 2024-12-15
491 »
tp Brussel - Cabo Verde Datum heen: 2025-01-04
Datum terug: 2025-01-11
491 »
lx Brussel - Cabo Verde Datum heen: 2025-01-04
Datum terug: 2025-01-11
498 »
tp Brussel - Cabo Verde Datum heen: 2024-09-14
Datum terug: 2024-09-21
505 »
tp Brussel - Cabo Verde Datum heen: 2024-09-11
Datum terug: 2024-09-18
526 »
tb Brussel - Cabo Verde Datum heen: 2024-09-14
Datum terug: 2024-09-21
529 »
tp Amsterdam - Cabo Verde Datum heen: 2024-11-02
Datum terug: 2024-11-09
570 »
De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal.

Goedkope vliegtickets naar Cabo Verde (SID) in Kaapverdië

Je boekt hier goedkope vluchten van alle airlines die naar Cabo Verde (SID) in Kaapverdië vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters).

Je kunt vliegen van Brussel naar Cabo Verde maar wij verkopen ook alle vliegtickets vanaf bijvoorbeeld Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Luik, Oostende of Düsseldorf. Kortom; alle vliegtickets naar Cabo Verde aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Cabo Verde, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten.

Tip: Het ultieme wandeleiland Santo Antão

Santo Antão, een eiland in Kaap Verdie, is een bijzondere ervaring. Het eiland is anders dan alle andere eilanden van de Kaap Verden. Het is met name fantastisch voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het zuiden is vrij droog, het midden met de hoge bergen (tot net onder 2000 meter) is koel en het noorden zeer groen en vochtiger. Sommige gebieden denken aan Thailand. De mensen zijn vrolijk en vriendelijk en zeer gastvrij en het is er bovendien niet duur, met ook voldoende openbaar vervoer.

Je bereikt het kleine eiland vanuit Sal met een rechtstreekse vlucht naar Sao Vicente. Ook deze vluchhten kun je bij ons boeken, klik hier. Vanaf daar kun je per ferry naar Santo Antão reizen. Met de dagelijkse fast ferry doe je er slechts 30 minuten over!

Vila das Pombas - Santo Antao , Cape Verde

Het boeken van je vliegtickets

Om je vliegtickets van Amsterdam of Brussel naar Cabo Verde in Kaapverdië te boeken kun je gebruik maken van onze supersnelle zoekmachine. Je kunt bij ons van en naar elke luchthaven ter wereld je vliegtickets boeken dus aan jou de keus. Soms kan het handig zijn om eens een vergelijking te doen tussen de prijzen vanaf bijvoorbeeld Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf. Met name voor intercontinentale, langere vluchten, kan dit interessant zijn. Maar in het algemeen zul je zien dat je vanaf Brussel zeer voordelig kunt vliegen.

Nadat je hebt geboekt ontvang je binnen enkele minuten onze emailbevestiging van je boeking. Hierin vind je je reserveringsnummer, informatie over je vluchten en allerlei andere handige uitleg.

E-tickets, gemakkelijk printen

Je ontvangt onze emailbevestiging binnen 5 minuten. Je boeking kun je raadplegen in Mijn Reservatie.

Inchecken

Voor bijna alle luchtvaartmaatschappijen kun je zelf online inchecken. Hiervoor heb je je e-ticketnummers en/of reserveringsnummer meestal nodig. Bij sommige maatschappijen kun je ook zelf je zetel(s) boeken of krijg je automatisch je zetelnummer(s) toegewezen. Voor meer informatie klik hier.

Prijsvechters

Prijsvechters vergelijken wij automatisch met alle lijnvluchten jouw route. Je hoeft daar niks extra's voor te doen. Prijsvechters zijn bijvoorbeeld TUI fly (voorheen Jetairfly), Easyjet, Transavia, Vueling, Wizzair, Corendon, Air Arabia en nog veel meer. Let erop dat bagage veelal niet is inbegrepen in de ticketprijs, je kunt dit bijboeken en betalen in onze zoekmachine.

Bagage

Bagage is op lijnvluchten BUITEN EUROPA meestal inbegrepen. In het algemeen mag je op Europese vluchten alleen handbagage meenemen. Meer details vind je in onze zoekmachine tijdens het boeken en vergelijken van vluchten. Actuele informatie vind je tevens op je e-tickets.

Vliegtickets Cabo Verde boek je hier:

  • Alle vluchten online vergelijken
  • Laagste totaalprijzen
  • Professionele Belgische servicedesk
  • 500+ Lijnvluchten en prijsvechters
  • Duidelijke prijzen, veilig online boeken
  • Binnen 5 minuten ontvang je je bevestiging.

Hotels in Cabo Verde

Geen reserveringskosten!

Boek nu je hotelkamer »

Luchthaven informatie Cabo Verde

Luchthaven(s): Cabo Verde Sal Airport
Vluchtduur: Ruim 8 uur (rechtstreeks)
Vervoer stad: 20 minuten per bus of taxi
Afstand tot de stad: 12 km
Top