Brac - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten, zonder (te) lange wachttijden of onnodige stops.

Brac vanaf €163

De goedkoopste vliegtickets naar Kroatië

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Brac
163!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Goedkope vliegtickets naar Brač (luchthaven Bol) in Kroatië

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Brač (BWK) in Kroatië?

Het eiland Brač in Kroatie staat garant voor veel strand, zee en zon. Het is het op twee na grootste eiland in de Adriatische zee, zo'n 39 x 12 kilometer. De kustlijn heeft een lengte van ongeveer 170 km en bestaat uit kleine strandjes, inhammen zand en kiezels. Een bekend strand in het zuiden van het eiland is Zlatni rat (fijne kiezels) bij Bol, hier in de buurt ligt ook de luchthaven.

Er zijn momenteel (2020) geen rechtstreekse vluchten naar Bol/Brač vanuit Belgie of Nederland. Een goed alternatief is de luchthaven van Split, bereikbaar vanaf Rotterdam met Transavia en vanaf Antwerpen met Tui Fly. Vanaf Split naar Brač is het een klein uurtje per ferry.

Vliegtickets naar Brač in Kroatië

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Brač (BWK) in Kroatië vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Brač aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Brač, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Goedkope vluchten naar Split (vanaf daar kun je per ferry naar Brač)

ew Brussel - Split Datum heen: 22/02/2022
Datum terug: 01/03/2022
204 »
ew Brussel - Split Datum heen: 03/03/2022
Datum terug: 10/03/2022
219 »
Zalig strand: Zlatni Rat bij Bol op het eiland Brač in Kroatie.

Sprookjesachtig strand: Zlatni Rat bij Bol op het eiland Brač in Kroatie.

Kaart van Brač in Kroatië

Top