Boa Vista - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten in onze snelle zoekmachine

Boa Vista vliegtickets

Vergelijk snel alle vluchten en prijzen

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Boa Vista
1037!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Boa Vista (BVC) in Kaapverdische Eilanden?

Boa Vista is vergelijkbaar met het kleinere Sal (ook onderdeel van de Kaapverdische Eilanden). Boa Vista is net als Sal ook een woestijneiland, de naam betekent letterlijk “mooi uitzicht”. Boa Vista heeft woestijgebieden, brede stranden maar ook (on vergelijk met Sal) een meer authentieke sfeer. Sal is toeristisch ook drukker dan Boa Vista. In de wateren rond Boa Vista kun je prachtig snorkelen in de kristalheldere zee. Jet-ski’s huren, surfen, kite surfen en windsurfen behoren ook tot de mogelijkheden. Boa Vista is een relatief klein eiland met verschillende kleine dorpjes. Een eilandtour is zeer zeker een aanrader. Andere eilanden op Kaapverdië zijn bijvoorbeeld Sao Vicente en St. Antao of Santiago.

Vliegtickets naar Boa Vista in Kaapverdische Eilanden

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Boa Vista (BVC) in Kaapverdische Eilanden vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Boa Vista aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Boa Vista, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Betalen zonder toeslag met Belfius, Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro of iDeal.

Kaart van Boa Vista

Top