Bastia - goedkope vluchten

Automatisch de beste vluchten, zonder (te) lange wachttijden of onnodige stops.

Bastia vanaf €224

De goedkoopste vliegtickets naar Frankrijk

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Bastia
224!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Bastia (BIA) in Frankrijk?

Bastia is een mooie en sfeervolle plaats in het noorden van Corsica, gelegen aan de voet van een prachtig berglandschap. De stad is tevens de grootste haven van Corsica. Bastia heeft veel culturele bezienswaardigheden en is tevens bekend om de vele heerlijke wijnen uit de omliggende wijngebieden. Je kunt rechtstreeks naar BAstia vliegen met onder andere TUI Fly en Ryanair vanaf Brussel en Charleroi.

Vliegtickets naar Bastia in Frankrijk

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Bastia (BIA) in Frankrijk vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Voor lowcost airlines zoeken wij tevens naar luchthavens in de buurt van jouw bestemming voor eventueel extra voordeel!

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Bastia aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Bastia, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten. Gratis betalen met Belfius, ING Homepay, Bancontact/Mrcash, Maestro, Paypal of iDeal. Ook creditcards van Mastercard en Visa zijn meer dan welkom,

Kaart van Bastia en Corsica

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Get Directions
Top