Vliegtickets naar Amsterdam boeken (vanaf €)

Vlucht Amsterdam va €

Boek je goedkope vliegtickets naar Amsterdam (AMS) aan de laagste totaalprijs.

Wij tonen automatisch de beste vluchten, zonder lange wachttijden of onnodig overstappen.

Vertrek vanaf:
Naar:
Heenvlucht datum:
Terugvlucht datum:
Volwassenen
Kinderen (2-11jr)
Baby’s (0-23 mnd)
Rechtstreeks vliegen
Tarieftype
Maatschappij
Amsterdam
!
Vanaf prijs heen/terug
Inclusief taksen

Vliegticket promoties Amsterdam

Goedkope vliegtickets naar Amsterdam (AMS) in Nederland

Je koopt hier goedkope vliegtickets van alle airlines wereldwijd die naar Amsterdam (AMS) vliegen. Met KLM cityhopper kun je voordelig naar Amsterdam Schiphol vliegen. Maar belangrijker: Amsterdam Schiphol is voor ons Belgen een prima alternatief voor Brussels Airport.

KLM vliegt vanaf Amsterdam naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld rechtstreeks. Bovendien doet KLM er een gratis treinticket voor je bij vanaf Brussels of Antwerpen, gemakkelijker kan het bijna niet. Natuurlijk zijn er tal van andere airlines met mooie verbindingen vanaf Amsterdam naar de mooiste bestemmingen. Als je een zoekopdracht doet dan kun je met “1 klik” je vertrekluchthaven aanpassen om snel verschillende routes te kunnen vergelijken. Zo kun je Amsterdam, Brussel en Dusseldorf bijvoorbeeld eenvoudig vergelijken. Probeer het gewoon zelf eens.

Weersverwachting

Weersverwachting Amsterdam voor de komende 5 dagen:

[forecast location=”Amsterdam, Netherlands”]

Informatie

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, kent vele gezichten

Niet alleen is het een schitterende historische stad met tal van monumenten en zijn de culturele mogelijkheden er eindeloos, maar er heerst ook die typische open mentaliteit die een ongedwongen sfeer met zich meebrengt. De lokale bevolking is gul, spreekt goed Engels en, zoals in de meeste Europese hoofdsteden, is er veel te doen.

De stad kent veel plekjes die tot de verbeelding spreken. De Amsterdamse Wallen, een van de beroemdste rosse buurten ter wereld, trekt heel wat toeristen aan. Daarnaast zijn er ook nog de gezellige Albert Cuypmarkt, de historische zoo Artis, het groene Vondelpark en de exclusieve P.C Hooftstraat.

In Amsterdam zijn de belangrijkste kunstmusea gesitueerd rond het Museumplein, dat ligt tussen het oude centrum en Oud Zuid. Een bezoek aan de grootste collectie Van Gogh schilderijen in de wereld in het Van Gogh Museum aan de westkant van het plein is de moeite waard. Het Rijksmuseum, gelegen aan het noordelijke uiteinde van het rechthoekige plein als het grootste museum in Amsterdam, heeft een prachtige collectie van Nederlandse schilderijen.

Het Anne Frank Huis is aan de Prinsengracht gelegen in de wijk de Jordaan, ten westen van de Dam en het oude centrum. Een bezoek vroeg in de dag voorkomt urenlang wachten in lange rijen. Na dit bezoek kan de rest van de dag worden gedwaald langs de grachten en rondgekeken in unieke winkels. Aan het Westerkerkplein bevinden zich twee monumenten: het Anne Frank standbeeld aan de zuidkant van de kerk en het Homomonument aan de oostelijke rand van het plein.

Een must bij een verblijf in Amsterdam is het winkelen in de Negen Straatjes. In aanvulling op de winkels in de Negen Straatjes, zijn er nog een paar juweeltjes op de Elandsgracht loodrecht op de Prinsengracht en de buitenkant van de Berenstraat. Veel uitstekende restaurants en cafes liggen in één van de Negen Straatjes.

In de avond kan het Amsterdamse uitgaansleven het nodige vertier bieden. Feesten op het Leidseplein of liever rustig naar een theatervoorstelling, alles kan!

Kaart van Amsterdam, Schiphol en omgeving

Vliegtickets Amsterdam boek je hier:

  • Alle vluchten online vergelijken
  • Laagste totaalprijzen, powered by CWT Belgium
  • Professionele Belgische servicedesk
  • 500+ Lijnvluchten en prijsvechters
  • Duidelijke prijzen, veilig online boeken

Hotels in Amsterdam

Geen reserveringskosten!

Boek nu je hotelkamer

Wagenhuur in Amsterdam

Geen reserveringskosten!

Boek nu je huurwagen

Luchthaven informatie Amsterdam

Luchthaven(s): Amsterdam Schiphol
Vluchtduur: 45 minuten (rechtstreeks)
Vervoer stad: 30 minuten per trein bus of taxi
Afstand tot de stad: 15 km
Top