Gratis vliegtickets naar Dubai of Kiev

Voorwaarden “Win gratis vliegtickets naar Dubai of Kiev” Facebook actie

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de Facebook actie van Goedkopevliegtuigtickets.be waarbij je 2 gratis vliegtickets kunt winnen naar Dubai of Kiev. Goedkopevliegtuigtickets.be is een commerciële handelsnaam gebruikt door CWT Belgium SPRL /BVBA (CWT). Maatschappelijke zetel: Kanselarijstraat, 17A, 1000 Brussel, BRW: BE 0417 290 040, Ondernemingsnummer (kruispuntbank): 0417.290.040, RPR Brussel, Licentie gegevens: lic. A1028 (Cocof).

Algemeen

Door deel te nemen aan deze actie ga je akkoord met deze voorwaarden. De actie loopt van 22 november tot en met 15 december 2013, 23:59 Brussel tijd. Iedereen met een Facebook profiel en een minimum leeftijd van 18 jaar kan aan deze actie deelnemen. Medewerkers van Goedkopevliegtuigtickets.be/CWT zijn uitgesloten van deelname.

Per Facebook profiel kun je 1x deelnemen. Door de actie te delen met anderen kun je extra deelnames verdienen, vaker meedoen en dus meer kans op een prijs maken.

Meedoen

Deelnemen werkt heel simpel.

  • Like Goedkopevliegtuigtickets.be op onze Facebook pagina. Als je ons al eerder geliked hebt en je bent ingelod in Facebook dan kun je meteen door naar de volgende stap.
  • Geef je naam en email adres in
  • Klik op verzenden
  • Deel de actie eventueel met je vrienden (daarmee verdien je bonuspunten en kun je extra vaak meedoen) of plaats een bericht op je eigen Facebookpagina.

Deelname kan plaatsvinden tot uiterlijk 15 december 2013, 23:50 uur Brussel tijd.

Door het verzenden van je e-mailadres en je naam geef je Goedkopevliegtuigtickets.be toestemming haar nieuwsbrief te verzenden aan het door jou opgegeven e-mailadres. Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link om je uit te kunnen schrijven indien gewenst.

Binnen enkele dagen na 15 december worden de winnaars van de hoofdprijs (2 vliegtickets Dubai) en de eerste prijs (2 vliegtickets Kiev) door ons geselecteerd en benaderd. De selectie vind volledig willekeurig plaats middels een geautomatiseerd systeem. Hoe vaker je deelneemt aan de actie, hoe groter de kans om in de prijzen te vallen.

Prijzen

De hoofdprijs bestaat uit 2 vliegtickets van Ukraine International Airlines naar Dubai (met een overstap in Kiev). De data zijn in overleg met Goedkopevliegtuigtickets.be vast te stellen en afhankelijk van beschikbaarheid en vluchtschema’s. De heenreis mag plaatsvinden vanaf 2 januari 2014, de laatste terugreis uiterlijk op 14 maart 2014. Vertrek kan uiterlijk tot 1 maart 2014 plaatsvinden. De vliegtickets zijn inclusief alle kosten en toeslagen en dus volledig gratis. Alle overige reis- en verblijfskosten zijn voor rekening van de reiziger.

De eerste prijs bestaat uit 2 vliegtickets van Ukraine International Airlines naar Kiev (je meermalen per week rechtstreeks vliegen vanaf Brussel naar Kiev). De data zijn in overleg met Goedkopevliegtuigtickets.be vast te stellen en afhankelijk van beschikbaarheid en vluchtschema’s. De heenreis mag plaatsvinden vanaf 2 januari 2014, de laatste terugreis uiterlijk op 14 maart 2014. Vertrek kan uiterlijk tot 1 maart 2014 plaatsvinden. De vliegtickets zijn inclusief alle kosten en toeslagen en dus volledig gratis. Alle overige reis- en verblijfskosten zijn voor rekening van de reiziger.

Overig

Goedkopevliegtuigtickets.be en de door haar ingeschakelde (systemen van) derden zijn niet aansprakelijk voor schade die op enigerlei wijze voortkomt uit of verband houdt met deelname aan deze actie, tenzij deze schade is te wijten aan aantoonbare opzet of overduidelijke en grove schuld van Goedkopevliegtuigtickets.be of door haar ingeschakelde hulppersonen of derden.

Door deelname aan de actie geef je expliciet toestemming tot het gebruik- en de opslag van jouw e-mailadres en naam in onze database systemen en de regelmatige verzending (tot wederopzegging) aan het opgegeven e-mailadres van onze nieuwsbrief.

Over de uitkomst van deze actie en de bijbehorende winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars zullen persoonlijk worden geïnformeerd via het opgegeven e-mailadres en zullen tevens worden gepubliceerd op onze Facebook pagina. Voor vragen met betrekking tot deze actie kun je het contactformulier op onze website gebruiken. Het formulier is hier online te vinden

.

Top