THAI ROYAL SILK CLASS

Smooth as Silk

Royal Silk Business Class

De Royal Silk Business Class van THAI is een unieke ervaring en nu bij minimaal 2 personen tot wel 30% voordeliger!

Beste zetels

Royal Silk Class zetels zijn zeer comfortabel met een beenruimte tot liefst 116cm, 180 graden verstelbaar en 16″ touchscreen.

Winnaar SKYTRAX 2019 Awards

Winnaar “Best airline staff in Asia” en “World’s best airline Lounge Spa” door het toonaangevende SKYTRAX in 2019.

Dagelijkse naar Bangkok (met 1 overstap)

Business Class (Royal Silk) naar Azië en Australië met Thai Airways International. Superluxe vliegen en uitgerust aankomen op je bestemming.

Royal Silk Class van THAI; uitgerust aankomen op je bestemming

Businessclass tarieven in onze zoekmachine zijn inclusief bagage, luchthavenbelastingen, maaltijden en lounge acces (onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen).


De beleving

THAI Royal Silk Business Class

Met THAI reis je “Smooth als Silk” in de superluxe business class cabins die geïnspireerd zijn op de rijke cultuur en het erfgoed van Thailand. Vanaf het moment dat je aan boord stapt is elk detail perfect verzorgd. De cabin crew staat bij binnenkomst klaar met een verfrissende drankje. Geniet van de “Violette breeze”, een mix van gekoeld limoensap en geperste Thaise bloesems. Of kies een gekoelde champagne of een van de verse tropische sappen die beschikbaar zijn.

In Royal Silk Class geniet je van een heerlijke zetel met alle denkbare comfort, bovendien biedt de THAI crew een onberispelijke service. THAI verzekert je van een perfecte ontspannen reis!

Royal Silk zetel kenmerken

De Airbus A350 XWB is ontworpen in Thais eigentijds design en is voorzien van sfeervolle LED-gebaseerde sfeerverlichting in 16,7 miljoen kleuren. De ruime bovenruimte is ontworpen om het comfort tijdens de vlucht te verbeteren, met grotere opbergvakken boven het hoofd, grotere panoramische ramen en meer ruimte in alle serviceklassen. Business Class passagiers genieten van bredere, comfortabelere stoelen.

Er zijn 32 stoelen in de Royal Silk Class, die is ontworpen voor maximaal Business Class passagierscomfort, door het plaatsen van een afstand van 41-46 inch tussen de rijen zitplaatsen. De zitbreedte is 21 inch, met 180 graden rugleuning, waardoor passagiers gemakkelijk in- en uitstappen van hun respectieve stoelen zonder andere passagiers te storen. Elke stoel is volledig uitgerust met een 16 inch touchscreen dat kan worden aangesloten op Wi-Fi, communicatieapparatuur en elektrische stekkers.

De ligstoel is uw lounge, kantoor en bed in de wolken. THAI biedt een scala aan voorzieningen in de hele vloot, die elk voortdurend worden verbeterd met de nieuwste innovaties in overeenstemming met het karakter van elke route.

THAI Royal Silk Class

Royal Silk Lounges

Als Royal Silk Class passagier kun je gebruik maken van al even luxe lounge faciliteiten op alle belangrijke internationale luchthavens. Ontdek het comfort van uitzonderlijke lounge faciliteiten op luchthavens wereldwijd, geniet van het beste eten, geniet van een grote verscheidenheid aan tijdschriften en ontspan in een echt rustige sfeer.

Spa & SKYTRAX 2019 Awards

THAI is door SKYTRAX in 2019 verkozen tot de airline met de “Best airline staff in Asia” en won tevens de award voor de “World’s best airline Lounge Spa”.

Spa in de Royal Orchid Lounge op Bangkok
Voor alle promoties geldt: De getoonde prijzen zijn recent gevonden in onze zoekmachine. De actuele prijs kan inmiddels gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl alle taksen. Dossierkosten € 19,50 (1 persoon) en € 35 (vanaf 2 personen). Gratis betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal.
Top