Goedkope vluchten New York

New York vliegtickets

Vliegticket promoties New York

Goedkope vliegtickets New York, The Big Apple

Goedkope vliegtickets vanaf Brussel Zaventem, Düsseldorf en Amsterdam naar New York (JFK of Newark). Onze prijzen zijn inclusief alle taksen. Geen verplichte extra’s, de laagste eindprijs van België!

GOEDKOOPSTE VLUCHTEN

Onderstaande prijzen zijn recent gevonden in onze zoekmachine. Niet alle vluchten zijn rechtstreeks, soms is een overstap inbegrepen in bijvoorbeeld Londen, Frankfurt of Dublin. U kunt snel alle prijzen voor directe en overstapverbindingen controleren in onze zoekmachine.

DIRECTE VLUCHTEN (vanaf Brussel)*

*Check altijd je vluchten in onze zoekmachine om te zien of jouw heen- en terugvlucht direct zijn of met een overstap. Dit wisselt per datum / vlucht / luchtvaartmaatschappij.

DIRECTE VLUCHTEN (vanaf Amsterdam)*

*Check altijd je vluchten in onze zoekmachine om te zien of jouw heen- en terugvlucht direct zijn of met een overstap. Dit wisselt per datum / vlucht / luchtvaartmaatschappij.

Vluchten vanaf Parijs en Dusseldorf

ei Dusseldorf - New York Datum heen: 2025-01-27
Datum terug: 2025-02-03
341 »
ei Dusseldorf - New York Datum heen: 2024-08-30
Datum terug: 2024-09-06
349 »
ei Dusseldorf - New York Datum heen: 2024-09-18
Datum terug: 2024-09-25
349 »
ei Dusseldorf - New York Datum heen: 2024-12-31
Datum terug: 2025-01-07
371 »
ei Dusseldorf - New York Datum heen: 2024-11-25
Datum terug: 2024-12-02
371 »
ei Dusseldorf - New York Datum heen: 2024-10-04
Datum terug: 2024-10-11
409 »
sk Dusseldorf - New York Datum heen: 2024-10-07
Datum terug: 2024-10-14
431 »
ay Dusseldorf - New York Datum heen: 2024-07-18
Datum terug: 2024-07-25
652 »
ay Dusseldorf - New York Datum heen: 2024-08-04
Datum terug: 2024-08-11
768 »
De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal.

Goedkope vliegtickets naar New York (NYC) in de USA

Je koopt hier vliegtickets van alle airlines die naar New York (NYC) in de Verenigde Staten vliegen. Er zijn heel veel maatschappijen die “The Big Apple” aandoen. Je kunt zowel rechtstreeks vliegen alswel via bijvoorbeeld Parijs, Frankfurt, Reykjavik of Londen. New York heeft verschillende luchthavens waaronder Newark (EWR), John F Kennedy (JFK) en La Guardia (LGA). Je kunt vliegen in USA stijl met United Airlines, Delta, Continental. Natuurlijk kun je vliegen met Brussels Airlines, rechtstreeks naar JFK en Newark. Andere maatschappijen waarmee goedkoop en rechtstreeks naar New York kunt vliegen zijn bijvoorbeeld Jet Airways, KLM (vanaf Amsterdam) of Lufthansa (vanaf Düsseldorf.

Reisinformatie New York

New York, welcome to ‘The Big Apple’

Welcome to New York! De ‘Big Apple’, zoals de bijnaam van de stad luidt, is de grootste stad van de Verenigde Staten, gelegen aan de Oostkust van het land. Niet veel steden spreken zo tot de verbeelding als New York. New York bruist van het leven, hectisch 24 uur per dag. Het is een ‘stad van wereldformaat’, of meer nog ‘een wereld op stadformaat’. Want New York is een echte smeltkroes van culturen. Er zijn hier meer dan 170 nationaliteiten en ruim 130 talen te vinden.

Een trip naar deze stad zal onvergetelijk zijn. De indrukwekkende skyline, de gele taxi’s, het Empire State Building, Chinatown, Central Park, heel herkenbaar van foto’s en televisie maar toch onverwacht heftig in werkelijkheid. Manhattan is het stadsdeel dat de meeste toeristen trekt, maar ook de vier andere “neighborhoods’ zijn een bezoek waard, want Queens, Brooklyn, The Bronx en Staten Island herbergen minstens evenveel schitterende plekjes. Juist die onbekendere delen van New York zullen uiteindelijk het meest verrassen. Kunst en cultuur? De vele beroemde musea die de stad rijk is zullen je met volle teugen laten genieten. Het Metropolitan Museum of Art, het MoMA, het Guggenheim Museum, stuk voor stuk behoren ze tot de wereldtop. New York is niet alleen “a shoppers paradise” , maar natuurlijk ook wereldberoemd om haar theaters en restaurants. De 39 grootste theaters in New York zijn gezamenlijk bekend onder de naam “Broadway”, vernoemd naar de grote straat die door de theaterwijk loopt. Deze theaters zijn vooral gevestigd in de buurt van Times Square in Manhattan.

De eetcultuur van New York is erg beïnvloed door de immigranten die in grote getale naar de stad zijn gekomen. Zij introduceerden tal van gerechten. Oost-Europeanen en Italianen maakten de stad beroemd om zijn bagels, kwarktaart en pizza. In New York zijn veel verschillende eetgelegenheden, van ontbijtbars en cafés tot bistro’s en restaurants, Amerikaans of buitenlands, van goedkoop tot heel chic.

Facts & figures

Een rechtstreekse vlucht vanaf Brussel of Amsterdam naar New York duurt ongeveer 8 uur. Door de “straalstroom” doe je er op terugreis altijd ietsjes korter over, zo’n anderhalf uur sneller om precies te zijn. De grootste luchthaven van de VS en van New York is John F Kennedy International (JFK), gelegen op officieel 25km van Manhattan. Je kunt per trein/metro vanaf de airport naar de stad, of gewoon een yellow cab nemen natuurlijk. De andere internationale luchthaven is Newark Liberty International Airport (EWR). Ook deze luchthaven ligt rond de 26km van Manhattan. De 3e luchthaven van New York is La Guardia, op 15km van de stad. Deze airport wordt vooral gebruikt voor binnenlandse vluchten.

Vliegtickets New York boek je hier:

  • Alle vliegtickets naar de States
  • Laagste totaalprijzen
  • Professionele Belgische servicedesk
  • 500+ Lijnvluchten en prijsvechters
  • Duidelijke prijzen, veilig online boeken
  • Binnen 5 minuten ontvang je je bevestiging.

Hotels in New York

Geen reserveringskosten!

Boek nu je hotelkamer »

Luchthaven informatie New York

Luchthaven(s): John F Kenndy, La Guardia (binnenlandse vluchten) en Newark
Vluchtduur: 8 uur (rechtstreeks)
Vervoer stad: 30-60 minuten per bus, metro of taxi
Afstand tot de stad: 25km (JFK), 26km (Newark) en 15km (La Guardia)

New York, Verenigde Staten

Top