Waaruit bestaat de totaalprijs van mijn lowcost airline boeking (oa Ryanair)?

Tijdens het reservatieproces worden alle kosten en opties duidelijk aan je getoond inclusief totaalprijs voor jouw reservatie.

De totaalprijs van jouw lowcost airline boeking bestaat uit alle componenten die de lowcost airline ons berekent, aangevuld met onze dossierkosten.
De totaalprijs bestaat derhalve uit de kale vluchtprijs + alle taksen (soms wel meer dan 5 soorten) + optionele extra’s zoals ruimbagage of speedy-boarding. Daarnaast kan de luchtvaartmaatschappij kosten voor de betaling van de boeking berekenen, ook die zijn automatisch al in de prijs inbegrepen en hoef je dus niet zelf toe te voegen. Tenslotte is er in enkele gevallen een systeemtoeslag inbegrepen in de ticketprijs. Deze is nooit meer dan €5,-pp. Deze kosten zijn noodzakelijk om de lowcost airline realtime te kunnen vergelijken met alle andere maatschappijen op jouw route, iets wat rechtstreeks bij de lowcost airline niet mogelijk is!

Je kunt de totaalprijs bij ons gewoon betalen per Bancontact/MrCash, Maestro, iDeal of online bank (allemaal gratis!). Ook creditcardbetaling is mogelijk, aan een geringe toeslag.

Top