Klik hier voor een volledig kosten overzicht

Dossierkosten vanaf € 19,50
Om een optimale service te kunnen blijven bieden worden dossierkosten berekend. Niet alleen de ticketprijzen, maar ook de dossierkosten zijn in bijna alle gevallen het laagst als je ze vergelijkt met collega vliegticketaanbieders op het internet:
Dossierkosten bedragen € 19,50 per persoon en maximaal € 35 per boeking. Wij berekenen geen servicekosten.

Wijzigen / annuleren / rerouten / refund aanvraag
Wanneer je jouw tickets mag wijzigen of als je geld terugkrijgt wanneer je annuleert, dan kunnen wij je hierbij helpen (uitgezonderd lowcost airlines, in dat geval dien je rechtstreeks contact op te nemen met de lowcost airline). De kosten die wij hiervoor berekenen zijn als volgt (indien je een Premium servicepakket hebt aangekocht bij je boeking dan vervallen deze kosten):
Administratiekosten bij wijzigen:
€ 40 per passagier per wijziging*

Administratiekosten bij annulering:
€ 100 per passagier per restitutie-aanvraag*

*Deze kosten vervallen als je tijdens het maken van je boeking kiest/hebt gekozen voor ons PREMIUM service pakket. De kosten die de airline berekent worden bij de aangegeven kosten opgeteld.

Voor het wijzigen van de naam van een passagier indien je een spelfout hebt gemaakt (mits naamswijzigingen zijn toegestaan door de airline) berekenen wij € 40,- per passagier.

Bijzondere bagage
Wil je bijzondere bagage meenemen zoals een huisier, een muziekinstrument of sportuitrusting dan kunnen wij daarvoor toestemming vragen bij de airline. Voor het daadwerkelijke vervoer van de bagage berekent de airline jou een toeslag. De hoogte van deze toeslag is per bagage onderdeel en per airline afwijkend. De aanvraag is altijd onder voorbehoud van bevestiging van de luchtvaartmaatschappij. Als de airline toestemming geeft kun je zelf nog bepalen of je akkoord bent met de toeslag die zij berekenen.

Top