⚠️ Covid-19 reisinformatie

Reizen is weer mogelijk, wat adviseert de overheid?

Volg steeds de maatregelen die van toepassing zijn in het land van bestemming.
» Klik hier voor de corona website van de Belgische overheid.
» Klik hier voor de situatie in het land van uw bestemming (informatie Belgische overheid)

Reisinformatie van de Belgische overheid

Gaat u op reis? Klik hier om u te registreren (niet verplicht). Zo kan de FOD Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Om de situatie in het land van uw bestemming te kennen, is het zeer belangrijk de website van Buitenlandse Zaken te raadplegen met de actuele landeninformatie !

Controleer uw boeking

Wij adviseren u altijd tijdig en regelmatig uw boeking te controleren (ook als u in het buitenland bent); vluchttijden kunnen wijzigen en soms worden vluchten geannuleerd of verplaatst. Controleert u op reis svp ook regelmatig uw e-mail. Indien wij reisinformatie ontvangen van de luchtvaartmaatschappij dan geven wij dit altijd per e-mail aan u door.

Belangrijk

Let op: Sommige landen hebben nog reisbeperkingen of een vaccinatieverplichting vanwege het coronavirus / covid-19. U bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van alle regelgeving dus controleer altijd de meest recente informatie van de officiële overheidsinstanties en de luchtvaartmaatschappij. Ook raden wij aan om altijd online in te checken in verband met eventuele nieuwe reis- of vluchtinformatie van de airline.

Public Health Passenger Locator Form

Momenteel zijn er geen maatregelen van kracht voor reizigers die terugkeren naar/aankomen in België. U hoeft dus geen Passenger Locator Form (PLF) in te vullen. Deze informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van de meest recente regelgeving.

Meer informatie

» Reisadviezen per land van de Belgische overheid.
» Coronavirus website van de overheid.
» Uw bestaande boeking bekijken? Klik hier.
» Voor vragen over uw boeking klikt u hier voor onze contact informatie.

Top